loader
Belediyeden Hızlı Hizmet

Belediyeden Hızlı Hizmet

Öğrencilerin okula giderken kullandıkları ve mahalle halkının kullandığı Kızıllar Cami’ye giden yolu kısa sürede parkeyle buluşturan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle halkını yaşadıkları toz...

Belediye ekipleri, Çobanlar Mahallesi’ndeki cami ve ilkokul yoluna parke döşedi. Belediye Başkanı Yılmaz, çalışmaları yakından takip ediyor
 
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çobanlar Mahallesi’ndeki Cami ve İlkokul yolunu parkeyle buluşturdu
 
GAZİPAŞA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri alt yapısı tamamlanan yolları asfalt, beton yol ve parke taşıyla döşeyerek, hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor. Çobanlar Mahallesi Kızıllar Sokak’ta Çobanlar İlkokulu ve Kızıllar Cami’ye giden yolu 800m2’lik parke ve 120 m2’lik kaldırımla buluşturan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; eski, bozuk ve çamurla kaplı yolun modern bir görünüme kazandırılmasını sağladı.  
 
Öğrencilerin okula giderken kullandıkları ve mahalle halkının kullandığı Kızıllar Cami’ye giden yolu kısa sürede parkeyle buluşturan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle halkını yaşadıkları toz ve çamur sıkıntısından kurtardı.Çobanlar İlkokulu ve Kızıllar Cami yolunu kullanan vatandaşlar, artık daha rahat, konforlu ve güvenilir bir yoldan ulaşımlarını sağlayacaklar.
 
Çobanlar Mahallesi Kızıllar Sokak’ta tamamlanan parke yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ İsmini Atamızdan alan bu güzel ilçeye hizmet etmek, bizler için büyük bir gurur. Belediyemizin imkânlarıyla okullarımızın fiziki eksikliklerini gidererek, eğitim yuvalarını daha modern bir görünüme kavuşturuyor, çocuklarımızın daha temiz, konforlu ve kaliteli bir öğretim görmeleri için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm olmaya, isteklerini yerine getirmek için ekiplerimizle büyük bir gayret içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. 
 
Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz, Çobanlar Mahallesi Kızıllar Mevkii’nde bulunan Çobanlar İlkokulu ve Kızıllar Cami yolunu kullanan vatandaşlarımızın ayağının yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için parke yol çalışmalarını tüm hızlı bir şekilde tamamladı. Öğrencilerimizin daha rahat bir yoldan geçmeleri gayretindeyiz. Bütün vatandaşlarımızın ulaşımını rahatlatmak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz.  
 
Kızıllar Sokak’ta tamamladığımız bu çalışmamız, geleceğimizin ışıkları olan çocuklarımızı ve Çobanlar Mahallesi’nde ikamet eden hemşehrilerimizi oldukça mutlu etti. İlçemizin gelişimine katkı sağlayan gönüllerimizdeki hizmet aşkıyla yaptığımız her çalışmayla birlikte,  ilçedeki herkesin mutlu olacağı bir Gazipaşa inşa etmek için ekiplerimizle hizmet sahasında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
 
Tamamlanan parke yol ve kaldırım çalışmalarıyla hem okul yolunu kullanan çocukların hem de cami yolunu kullanan vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir ortamda ulaşımlarını devam ettireceklerini ifade den Çobanlar Mahalle Muhtarı Fahri Aktaş , "Parke taşlarıyla kaplanarak yepyeni bir görünüme kavuşan Kızıllar Sokak’taki Çobanlar İlkokulu ve Kızıllar Cami önüne giden yolumuzu, başta çocuklarımız olmak üzere mahalle sakinlerimiz artık çok daha konforlu bir şekilde kullanabilecek. 
 
Göreve geldiğinden bu yana bizler için özveriyle çalışmalarını sürdüren ve bizlerin her daim yanında olan Mehmet Ali Başkanımıza destekleri için çok teşekkür ediyoruz." sözleriyle Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti. Çobanlar İlkokulu öğrencilerinin okula giderken kullandıkları yolu kısa sürede parke ve kaldırımla buluşturan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çobanlar Mahallesi sakinlerini yaşadıkları toz ve çamur sıkıntısından kurtardı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediye olarak Gazipaşa’ya yepyeni dokunuşlar yapmak için tüm ekiplerle uyum ve özveri içinde çalıştıklarını kaydetti.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler