loader
Estonya’dan Gazipaşa Havalimanına İlk Uçuş...

Estonya’dan Gazipaşa Havalimanına İlk Uçuş...

TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa Havalimanı, dün akşam Tallinn'den gelen SmartLynx Hava Yollarına ait ilk uçağı su takıyla karşıladı. TAV Havaliman -larından yapılan açıklamaya..

Estonya’dan Gazipaşa Havalimanına İlk Uçuş Gerçekleşti
 
Uçaktan inen yolculara çiçek, muz ve lokum ikramıyla karşılandı. İlk uçun anısına havalimanında pasta kesildi.
 
Estonya'nın başkenti Tallin'den havalanan A320 tipi uçağı Gazipaşa’ya 181 yolcusuyla indi. Turistler, çiçek, muz ve lokumla karşılandı
 
TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa Havalimanı, dün akşam Tallinn'den gelen SmartLynx Hava Yollarına ait ilk uçağı su takıyla karşıladı. TAV Havalimanlarından yapılan açıklamaya göre, Airbus A-320 tipi uçakla gerçekleştirilen seferle 181 Estonyalı yolcu Gazipaşa Havalimanı'na geldi. 
 
Karşılama töreninde turistlere çiçek ve lokum verildi, ikramlarda bulunuldu. SmartLynx Hava Yolları, Estonya Tallinn'den nisan ve mayıs aylarında cuma günleri, eylül ve ekim aylarında ise çarşamba ve cuma günleri Gazipaşa ile Tallinn arasında karşılıklı uçuş gerçekleştirecek.
 
Coşkulu Karşılama
 
Estonya’nın başkenti Tallin’den SmartLynx Havayollarının uçağı Gazipaşa Havalimanına iniş yaptı. Yaz boyunca toplam 22 uçuş düzenleyecek olan firmanın ilk uçağı Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel tarafından havalimanında karşılandı. Turizm sezonunun başlaması ile Alanya’ya yerli ve yabancı turistler gelmeye başladı. 
 
Alanya ve bölge turizmi için oldukça önemli bir yere sahip olan Gazipaşa Havalimanı’da yurt dışından gelen yolcuları ağırlamaya başladı. Akşam saatlerinde Gazipaşa Havalimanı’na Estonya'nın başkenti Tallin’den SmartLynx Havayollarının A320 tipi uçağı ile 180 yolcu geldi. 
 
SmartLynx Havayolları 22 Nisan - 27 Mayıs ve 9 Eylül  - 26 Ekim 2022 tarihleri arasında Nisan ve Mayıs ayları için haftada 1 gün Cuma günleri, Eylül ve Ekim aylarında ise Çarşamba ve Cuma günü olarak haftada 2 uçuş olarak yaz sezonu boyunca toplamda 22 uçuş sefer düzenleyecek.  
 
Firmanın ilk gelen uçağı Gazipaşa Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı. 
 
Karşılama törenine Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel’de katıldı. Alanya’ya tatile gelen misafirlere çiçek ve hediyeler takdim eden Yüksel, “Bölgemiz hayırlı ve uğurlu olsun. Misafirlerimize hoş geldiniz diyor, yaz boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uçuş yapacak olan firma yetkililerine de teşekkür ediyoruz” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler