loader
Alanyalı Gazeteciler Gazipaşa’yı Ziyaret Ettiler...

Alanyalı Gazeteciler Gazipaşa’yı Ziyaret Ettiler...

Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için Alanya Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle bir gezi programı düzenledi. Cumartesi günü sabah erken saatlerde..

Belediye Başkanı Yılmaz, Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni Başkanı Gaye Coşkun ve üyelerini Gazipaşa’da ağırladı 
 
GAZİPAŞA Belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni Gazipaşa’da ağırladı.
 
Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için Alanya Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle bir gezi programı düzenledi. Cumartesi günü sabah erken saatlerde başlayan programa, AGC Başkanı Gaye Coşkun, yönetim kurulu üyeleri, AGC üyeleri ve aileleri katıldı.
 
Gazipaşa Belediyesi, ilçemize gelen Alanya Gazeteciler Cemiyeti üyelerini gezdirip ilçemizin tarihi ve kültürel yerlerini tanıttı. Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Büyük Alanya Haber Sitesi Sahibi Alper Kutay, Alanya ATV Televizyonu sahibi Servet Sipahioğlu, Fazıl Tunç ve Ahmet Tunç’unda araçlarında bulunduğu cemiyet üyeleri ilçemize geldiler. 
 
Gazipaşa'dan ise Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Tekin ve Gazipaşa Gazetesi Muhabiri Hasan Kaya'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın eşi Şerife Yılmaz ve bazı belediye personelleri ilk olarak saat 10.00 belediye binası önünden otobüsle Güney Mahallesi Delik Denize gittiler. 
 
Burada tarihi yerleri gezdiler. Burada Güney Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı tarafından karşılanan gazetecilere muz ve çilek ikram edildi. Gazetecilere daha sonra Yalan Dünya Mağarası gezdirildi. Ardından Kızılın Sahili ve Koru’da mesire alanını gezen gazetecilere daha sonra Cebeli Tepesi’nde öğle yemeği ikram edildi. 
 
Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ve Ahmet Kalaycı da katıldı. Birlikte öğle yemeği yiyen gazeteciler ilçemizde belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yemekten sonra Başkan Yılmaz, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun'a, belediye atölyesinde meşeden yapılmış bir ayna hediye etti. Gazeteciler Başkanı Coşkun da, Başkan Yılmaz'a Cemiyet logolu saat ve bardak hediye etti. 
 
Belediye Başkanı Yılmaz, “Basının halkın haber alma konusunda ilçenin gözü kulağıdır 24 saat telefonumuz açıktır istediğiniz zaman bizi arayabilir her konuda bilgi alabilirsiniz sizleri burada ağırlamaktan çok mutlu olduk. Her zaman ilçemize bekleriz” diyerek bu ziyaret dolayı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun'a ve tüm ürünlerine teşekkür etti. 
 
Gazipaşa Belediyesi’nin kendilerine göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a, eşi Şerife Yılmaz'a, Başkan Yardımcılar Serkan Özkurt’a ve Ahmet Kalaycı'ya teşekkür etti. 
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler