loader
Kaymakam Altun Okullarda Yıl Sonu Etkinliklerine Katıldı

Kaymakam Altun Okullarda Yıl Sonu Etkinliklerine Katıldı

Av. Kemal Akça Ortaokulu öğrencileri, Görsel Sanatlar, Teknoloji ve Tasarım derslerinde yaptıkları ürünleri açtıkları yılsonu sergisinde beğeniye sundu. Serginin açılışına İlçe Kayma..

Kaymakam Altun Okullarda Yıl Sonu Etkinliklerine Katıldı
 
Av. Kemal Akça Ortaokulu’nda teknoloji ve tasarım sergisi açıldı. İlçe Kaymakamı Altun, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaymakam Altun, Cumhuriyet Ortaokulu’ndaki İngilizce Karnavalı ve Kermes’e de katıldı. 
 
GAZİPAŞA’DA 2021-2022 eğitim-öğretim yılının bitmesine sayılı günler kaldı. Gazipaşa’da bulunan okullar açtıkları sergilerle yıl boyunca öğrendiklerini sergilediler. Cumhuriyet Ortaokulu’nda İngilizce Karnavalı ve Kermes açılışı vardı. Av. Kemal Akça Ortaokulu’nda ise teknoloji ve tasarım sergisi açıldı.
 
AÇILIŞ KURDELESİNİ HEP BİRLİKTE KESTİLER
 
Av. Kemal Akça Ortaokulu öğrencileri, Görsel Sanatlar, Teknoloji ve Tasarım derslerinde yaptıkları ürünleri açtıkları yılsonu sergisinde beğeniye sundu. Serginin açılışına İlçe Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül ve Okul Müdürü Oğuzhan Yılmaz, öğretmen ve öğrencilerin eşliğinde kesti. 
 
Öğrenciler, yeteneklerini konuşturarak yapmış oldukları tabloları, tasarımları sergiledi. Öğrencilerin yapmış oldukları tablo ve tasarımlar ile hatıra fotoğrafı çekilen İlçe Kaymakamı Altun, “Bu serginin açılışında emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum. Yaklaşan yaz tatilinden dolayı öğrencilere şimdiden iyi tatiller diliyorum” dedi.
 
CUMHURİYET’TE İNGİLİZCE KARNAVALI
 
İlçe Kaymakamı Orhan Altun ve İlçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Gül, daha sonra Cumhuriyet Ortaokulu’nda açılan İngilizce Karnavalı ve kermese katıldılar. Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Kemal Sulu, Kaymakam Altun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül’e, düzenledikleri kermes ve İngilizce Karnavalı hakkında bilgi verdi. Kermese katılan Kaymakam Altun, açılış kurdelesini kestikten sonra öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti. Kaymakam Altun, öğrencilerin ve ailelerin kermese olan yoğun ilgilerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek hayırlara vesile olmasını diledi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler