loader
Özlem Karabulut’tan Türkiye Çapında Büyük Başarı

Özlem Karabulut’tan Türkiye Çapında Büyük Başarı

Turnuva, pentago, küre, kulami, equilibrio, mangala, reversi, q-bitz oyunlarında öğrencilerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Diyarbakır’daki Seyrantepe Spor Kompleksi’nde gerçekleşen..

Özlem Karabulut’tan Türkiye Çapında Büyük Başarı
 
MİLLİ Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından düzenlenen 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın final etabı Diyarbakır'da yapıldı. Reversi dalında Antalya ve Gazipaşa’yı temsil eden Macar Fahri Özçelik Ortaokulu öğrencisi Özlem Karabulut, Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. 
 
Diyarbakır Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle merkez Yenişehir ilçesindeki Seyrantepe Spor Salonu'nda 2 gün süren turnuvada, 76 ilden 756 sporcu yarıştı. 
 
Turnuva, pentago, küre, kulami, equilibrio, mangala, reversi, q-bitz oyunlarında öğrencilerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu.  Diyarbakır’daki Seyrantepe Spor Kompleksi’nde gerçekleşen yarışmaların ardından dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ve Tüm Akıl Zekâ Oyunları Federasyonu Başkanı Şaban Kurt dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
 
KARABULUT TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
 
Nisan ayında yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Antalya Finali’nde il birincisi olan Macar Fahri Özçelik Ortaokulu öğrencisi Özlem Karabulut, yine büyük bir başarıya imza attı. Özlem Karabulut, Diyarbakır’daki Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olarak ilçemize büyük bir gurur yaşattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Türkiye üçüncüsü olan Özlem Karabulut’u, ailesi ve öğretmenlerini tebrik etti. 
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül, “Diyarbakır’da düzenlenen  IV. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Macar Fahri Özçelik Ortaokulu’ndan Özlem Karabulut reversi dalında Türkiye 3.’sü olmuştur. Başarılı öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler