loader
Gazipaşa Anadolu Lisesinde Muhteşem Sergi

Gazipaşa Anadolu Lisesinde Muhteşem Sergi

GAZİPAŞA Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan serginin açılışı yapıldı. Gazipaşa Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Filiz Yıldız ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Büyük Önde..

Gazipaşa Anadolu Lisesinde Muhteşem Sergi
 
Serginin açılış kurdelesini hep birlikte kestiler. Protokol üyeleri, sergide yer alan eserleri dikkatlice incelediler. Öğrenciler tarafından hazırlanan sergide bir birinden güzel eserler yer aldı.
 
GAZİPAŞA Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan serginin açılışı yapıldı. Gazipaşa Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Filiz Yıldız ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Büyük Önderimizin İzinde Benim Mesleğim Benim İdolüm’ sanat sergisinin açılışı dün saat 10.30’da yapıldı. 
 
Okul bahçesinde yapılan serginin açılışına İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Tarık Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Şenol, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. 
 
Serginin açılış kurdelesini hep birlikte kesen protokol üyeleri, eserleri dikkatlice inceledi. Öğrenciler, sergiyi gezenlere yaptıkları eserler hakkında bilgiler verdi. İlçe Kaymakamı Altun, Belediye Başkanı Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Korkmaz ve beraberindekiler daha sonra öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİLER
 
Gazipaşa Anadolu Lisesinde Muhteşem Sergi
İlçe Kaymakamı Orhan Altun, serginin açılmasında emeği olan Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Filiz Yıldız ve öğrencileri tebrik ederek, “Antalya’nın doğal güzelliklerini resim ederek sanata dönüştüren öğrencilerimi ve öğretmenlerini kutluyorum. Sergideki resimlerin hepsi birbirinden güzel, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
 
Belediye Başkanı Yılmaz ise sergiyi büyük bir keyifle gezdiğini belirterek, “Gazipaşa Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan sanat sergisinin açılışını protokol üyelerimizle birlikte yaptık. 
 
Gençlerimiz çok yetenekli ve idealist. Bu güzel çalışmalar için gençlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, yaşamları boyunca başarılar diliyorum” dedi.
 
Görsel Sanatlar Öğretmeni Filiz Yıldız ve öğrenciler ise, serginin açılışına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler