loader
Doğan’dan Yangın Uyarısı

Doğan’dan Yangın Uyarısı

Çalıpınar mahallemizde sabahın erken saatlerindeki ateş korkuttu ama ucuz atlattık. Herkese geçmiş olsun. Ormanlarımızı hep birlikte korumalıyız ve tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamalıyız” dedi. Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan,

 
Çalıpınar’daki yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
 
AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, artan hava sıcaklıklarının orman yangını riskini arttırdığını belirterek tüm vatandaşları dikkatli olmaya davet etti. Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, ormanları korumanın herkesin görevi olduğunu belirterek, “Rüzgarlı hava ile ateş buluşunca yangın riski çok büyüyor, aman çok dikkatli olalım. 
 
Çalıpınar mahallemizde sabahın erken saatlerindeki ateş korkuttu ama ucuz atlattık. Herkese geçmiş olsun. Ormanlarımızı hep birlikte korumalıyız ve tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamalıyız” dedi.
 
DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMALI
 
İlçe Başkanı Doğan, yangın sezonu boyunca herkesin dikkatli ve tedbirli olmasını istedi. İlçe Başkanı Doğan, “Geçen yıl meydana gelen orman yangınlarında ciğerlerimiz kül oldu. Bu yılda yangın haberleri geliyor. 
 
Mevsim normallerinden üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ve uzun süredir yağış görülmemesi nedeniyle ormanlarda yangın riski var. Bazı vatandaşların sorumsuz davranışları ise felakete adeta davetiye çıkarıyor. 
 
Bilinçli bir şekilde hareket edilmezse binlerce hektardan oluşan ağaçların yok olması an meselesi. Vatandaşlarımız açık arazilerde ve ormanlık alanlarda anız ve ateş yakmamalı. Ormanlık alanlara sigara izmariti atılmaması, cam veya pet şişelerin arazilerde bırakılmaması son derece önemlidir” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler