loader
Eşşe Çelik; Gazipaşa'da Korona Vakaları Arttı

Eşşe Çelik; Gazipaşa'da Korona Vakaları Arttı

Hiç kimse maske, mesafe ve hijyen kurallarını umursanmadı, bu yüzdende ilçede koronavirüs vaka sayılarını artırdığı öğrenildi. İlçede vaka sayılarındaki bu hızlı artış vatandaşlar arasında endişe..

Eşşe Çelik; Gazipaşa'da Korona Vakaları Arttı
 
İlçe Sağlık Müdürü Eşşe Çelik, bayram sonrası koronavirüs vakalarındaki artışa dikkati çekerek vatandaşları uyardı. Gazipaşa koronavirüs vakalarındaki artış dikkatlerden kaçmadı.
 
GAZİPAŞA'DA 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından Koronavirüs vakalarında artış yaşandı. Artan vakalar nedeniyle vatandaşların bu konuda çok daha dikkatli olması gerekiyor. Vaka sayıları daha da artarsa yasaklar geri gelebilir. Bu konuda yine olan esnaf ve vatandaşlara olur. 
 
Kurban Bayramı’nda dışarıdan Gazipaşa'ya çok sayıda insan geldi. 
 
Hiç kimse maske, mesafe ve hijyen kurallarını umursanmadı, bu yüzdende ilçede koronavirüs vaka sayılarını artırdığı öğrenildi. İlçede vaka sayılarındaki bu hızlı artış vatandaşlar arasında endişe yaratmaya başladı.
 
Son dönemde yeniden tırmanışa geçen koronavirüs vakaları konusunda görüştüğümüz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eşse Çelik vatandaşları dikkatli olmaya ve tedbirleri elden bırakmamaya davet etti. İlçe Sağlık Müdürü Çelik,  “Türkiye genelinde koronavirüs vaka sayısında büyük artış oldu. 
 
Biz her zaman olduğu gibi bundan sonrada aralıksız olarak tedbirlere devam edeceğiz. Çünkü koronavirüs ile birlikte nasıl yaşamamız gerektiğini biliyoruz. Nerede maske takılması gerektiğini, nerede kendimizi korumamız gerektiğini artık hepimiz biliyoruz. Yeniden kapanma ve benzeri durumlar olmayacaktır.  
 
Aşımız var, ilacımız var. Aşı olmayan vatandaşlar aşılarını mutlaka yaptırıp, hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye uymaları gerekir” diye konuştu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler