loader
THK Yaz Eğitimlerine Devam Ediyor

THK Yaz Eğitimlerine Devam Ediyor

2021-2022 yılı eğitim öğretim döneminde Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık öğrencilerine yönelik model uçak eğitimleri gerçekleştiren Türk Hava...

THK Yaz Eğitimlerine Devam Ediyor
 
THK Gazipaşa Şube Başkanlığı, Şehit Demet Sezen Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki Ata Model Uçak Eğitimi Yaz Kursunu da tamamladı. 
 
2021-2022 yılı eğitim öğretim döneminde Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık öğrencilerine yönelik model uçak eğitimleri gerçekleştiren Türk Hava Kurumu (THK) Gazipaşa Şubesi, eğitimlerine yaz kursları ile devam ediyor.
 
2016 yılından itibaren düzenlenmeye başlanılan eğitimler 2 yıl aranın ardından yeniden başlamıştı. Geride bıraktığımız eğitim öğretim döneminin ardından bir kursta Şehit Demet Sezen Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamlandı. Öğrencilerin sivil havacılığa ilgi ve bilgisinin artırılmasının hedeflendiği 32 saatlik Ata Model Uçak Eğitimine toplamda 32 öğrenci katılarak sertifika almaya hak kazandı.
 
THK Gazipaşa Şube Başkanlığı aracılığıyla Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Halk Eğitim Müdürü Gürbüz Kır, Okul Müdürü Yunus Koç, THK Şube Başkanı Nevzat Mavi ve THK İlçe Saymanı Habibe Mavi ile bir araya gelen öğrenciler eğitimin tamamlanması anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilip THK Gazipaşa Şube Başkanlığına teşekkür ettiler.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler