loader
Gökçeler Barajında Ölümlü Kaza...

Gökçeler Barajında Ölümlü Kaza...

Gazipaşa haberlerinde Edinilen bilgiye göre, Çakmak Mahalle -sindeki Gökçeler Barajı çalışmalarının yapıldığı alanda, zemin güçlendirme için yapılan sondaj çalışmaları sırasında..

Gökçeler Barajında Ölümlü Kaza 
 
Gazipaşa'da baraj çalışmaları esnasında vücudu sondaj makinesine sıkışan işçi hayatını kaybetti.
 
Gazipaşa'da sondaj makinesine sıkışan işçi hayatını kaybetti... 
 
Gazipaşa haberlerinde Edinilen bilgiye göre, Çakmak Mahallesi’ndeki Gökçeler Barajı çalışmalarının yapıldığı alanda;
 
Zemin güçlendirme için yapılan sondaj çalışmaları sırasında taşeron firma işçisi Ramazan Akfırat (38) arızalanan temel sondaj makinesinin piston ve makine gövdesine vücudu sıkıştı. 
 
Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralan Akfırat’a ilk müdahalede bulundu. 
 
Ambulansa alınan Akfırat, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Akfırat'ın, memleketi Şanlıurfa'da yarın toprağa verileceği öğrenildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler