loader
Güney Mahallesi’nde 210 Kilo Kaçak Tütün Yakalandı

Güney Mahallesi’nde 210 Kilo Kaçak Tütün Yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bugün saat 05.30 sıralarında Gazipaşa ilçesi Güney Jandarma Karakol Komutanlığı Yol ...

Güney Mahallesi’nde 210 Kilo Kaçak Tütün Yakalandı
 
GAZİPAŞA’NIN Güney Mahallesi’ndeki yol kontrol noktasında gerçekleştirilen kontrolde Adıyaman'dan Antalya'ya gelen bir yolcu otobüsünde 210 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. 
 
Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bugün saat 05.30 sıralarında Gazipaşa ilçesi Güney Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında gerçekleştirilen kimlik kontrolünde;
 
Adıyaman'dan Antalya istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsünde çay ve tütün tespit köpeği 'Zarif' ile yapılan bagaj kontrolünde E.A. isimli şahsa ait 7 çuval, her çuval içerisinde 6 paket ve her pakette 5 kilogram olmak üzere toplam 210 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Olay ile ilgili adli işlemler başlatıldı. 
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler