loader
Bakan Çavuşoğludan Mustafa Akçocuk'a Teşekkür

Bakan Çavuşoğludan Mustafa Akçocuk'a Teşekkür

Törende hizmet binasının yapımı -nda katkıda bulunan Gazipaşalı mali müşavir, hayırsever Mustafa Akçocuk da Bakan Çavuşoğlu ’nun elinden teşekkür belge..

Bakan Çavuşoğludan Mustafa Akçocuk'a Teşekkür
 
Gazipaşalı hayırsever Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun elinden teşekkür belgesi aldı.
 
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetiminin gayretleri sonucu inşa edilen AK Parti hizmet binasının yapımında katkıda bulunan işadamlarını, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, teşekkür belgesi ile onurlandırdı.    
 
Bakan Çavuşoğlu, teşkilat binasının yapımında katkıda bulunan partililer ve işadamlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.
 
Yemeğin ardından teşkilat binasının yapımında emeği geçen işadamlarına teşekkür plaketi veren Çavuşoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya gayretlerinden ötürü ayrıca teşekkür etti. 
 
Törende konuşan Çavuşoğlu, “Türkiye’de pek çok il merkezinde bile olmayan bir parti binasını kısa sürede hayata geçirdiniz. Alanya’da partinin çıtasını daha yukarı çıkardığınız için İlçe Başkanımı ve sizleri tebrik ediyorum” dedi.
 
Törende hizmet binasının yapımında katkıda bulunan Gazipaşalı mali müşavir, hayırsever Mustafa Akçocuk da Bakan Çavuşoğlu’nun elinden teşekkür belgesini aldı.
 
Gazipaşa’da birçok hayır faaliyeti yürüten ve Gazipaşa Karakucak Güreşlerinin güreş ağası Akçocuk, tören sonrası yaptığı açıklamada “Antalya’nın ve Türkiye’nin gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun elinden teşekkür belgesi almak benim için ayrı bir onur. 
 
Cumhurbaşkanımızın yolunda AK Parti’ye gönül vermiş bir vatandaş olarak gücümüz yettiğince davamıza katkı sunmaya çalıştık. Bizleri verdiği belge ile onurlandıran Sayın Bakanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler