loader
Gazipaşa'da Jandarma'dan Okul Servislerine Sıkı Denetim

Gazipaşa'da Jandarma'dan Okul Servislerine Sıkı Denetim

Gazipaşa İlçe Jandarma Komu -tanlığına bağlı trafik timleri, sorumluluk bölgelerindeki öğren 'ci servislerine yönelik denetim 'leri can ve mal güvenliği...

Gazipaşa'da Jandarma'dan Okul Servislerine Sıkı Denetim 
Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri tarafından okul servislerine yönelik denetim uygulaması yapıldı. Denetimlerde, 3 sürücüye toplam 708 TL cezai işlem uygulandı.
 
Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, sorumluluk bölgelerindeki öğrenci servislerine yönelik denetimleri can ve mal güvenliği açısından sıklaştırdı. Bu kapsamda trafik timleri, okul servis araçlarına yönelik özel denetim uygulaması yaptı. 
 
Ekipler, okul servis araçları yönetmeliğinde belirtilen hususlar ile ilgili sürücüleri denetlerken, öğrenciler de trafik konusunda bilgilendirildi. 
 
Uygulama yapan ekipler tarafından her araç tek tek incelendi ve sürücülerin zorunlu belgeleri, araçların emniyet kemeri, dur ve okul taşıtı levhaları, araç periyodik bakımları, iç, dış ve ışık donanımları, koltuk sayıları, yangın söndürme tüpü, ilk yardım çantaları, yetki belgeleri, uygunluk ve yeterlilik konusunda kontrolleri yapıldı.
 
Jandarmanın sorumluluk bölgesinde bulunan 22 okul servis aracı denetlendi. Okul servis araçları hizmet yönetmeliğine uymayan 3 sürücüye 708 TL cezai işlem uygulandı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler