loader
Vefa İletişim Grubu Hizmette

Vefa İletişim Grubu Hizmette

Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk, “22 Mart Pazar günü saat 09.00 itibariyle ‘Vefa İletişim Grubu’ göreve başlamıştır. Pazar gününden bu yana...

Vefa İletişim Grubu Hizmette
 
GAZİPAŞA Kaymakamı Cemil Öztürk, ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’nun ardından, ‘Vefa İletişim Grubu’nun da göreve başladığını bildirdi. Kaymakam Öztürk, “Koronavirüs (KOVİD-19) salgınının yayılmasını önlemek için Cumhurbaşkanlığının ve bakanlıkların çıkardığı genelgeler ve tebliğler doğrultusunda kolluk kuvvetleri, belediye zabıta ekipleri, sağlık kuruluşları ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. 
 
Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk, “22 Mart Pazar günü saat 09.00 itibariyle ‘Vefa İletişim Grubu’ göreve başlamıştır. Pazar gününden bu yana 60 vatandaşa işlem yapılmış ilgili kamu kurum kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ile gerekli koordinasyon sağlanmış, vatandaşların talepleri yerine getirilmiştir” dedi. 
 
Seyahat İzin Belgesi düzenlenmesi konusunda da açıklama yapan Kaymakam Öztürk, “İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan E.5769 sayılı genelgeye istinaden kronik rahatsızlığı bulunan ve sürekli tedavi görmesi gereken vatandaşlar ile sokağa çıkma yasağı ilan edildikten sonra;
 
Kendi ikameti dışında bulunup, ikametine geçmek isteyen vatandaşlar 112, 155, 156 ve Vefa İletişim Merkezi’ne ait 0242 572 64 06- 0541 572 6406 numaralı telefonları arayarak seyahat izin belgesi için başvuruda bulunabilir, başvuruların uygunluğu değerlendirildikten sonra uygun görünenler için kolluk kuvvetlerine teslim edilmek üzerine Seyahat İzin Belgesi düzenlenir” ifadelerini kullandı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler