loader
Koronavirüs Tedbirleri Hakkında Değerlendirme Yaptılar

Koronavirüs Tedbirleri Hakkında Değerlendirme Yaptılar

İhtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaç 'larını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve...

Koronavirüs Tedbirleri Hakkında Değerlendirme Yaptılar...
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, Vefa Sosyal Destek Grubu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bilindiği üzere Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır. 
 
İhtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması temel ihtiyaçlarını karşılamak için ilçe Kaymakamımız Sayın Cemil ÖZTÜRK başkanlığında 65 yaş Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturulmuştur. 
Koronavirüs Tedbirleri Hakkında Değerlendirme Yaptılar
Gazipaşa Belediye Başkanlığı Vefa Sosyal Destek Grubuna maddi ve manevi destek veriyor. Bu amaçla; Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya açılan grupda görevlendirilmiştir. 
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz yaptığı açıklamada “Ayrıca 65 yaş ve üstü evde yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamak için 2 personel ve hasta nakil aracımızı Vefa Destek Grubuna vatandaşlarımıza hizmet için görevlendirdik. 
Koronavirüs Tedbirleri Hakkında Değerlendirme Yaptılar
Yine Zabıta Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz başta olmak üzere belediyemizin bütün birimleri ve imkânlarıyla vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmektedir. 
 
İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, Vefa Sosyal Destek Grubuna 112-155-156 ve 0 541 572 64 06 nolu telefonlardan 7/24 ulaşabilirsiniz. Saygılarımla” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler