loader
Sahil Yasağına Jandarma Denetimi

Sahil Yasağına Jandarma Denetimi

Gazipaşa İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, sorumluluk sahasında bulunan sahil kesimlerinde, yasağa uyulup uyulma..

Sahil Yasağına Jandarma Denetimi 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve Gazipaşa Haberleri olarak hazırladığımız haberde yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri çerçevesinde, yurt genelinde hafta sonları, park, bahçe, ormanlık alanlar ve sahillere çıkılmasına kısıtlama getirildi. 
 
Gazipaşa İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, sorumluluk sahasında bulunan sahil kesimlerinde, yasağa uyulup uyulmadığını denetledi.  Denetimde,  sahil kesimlerinde piknik ve spor yapan olmadığı görülürken, birkaç araç sürücüsü uyarıldı.  
 
Antalya Gazipaşa’da jandarma ve zabıta ekipleri,  yurt genelinde hafta sonları park, bahçe ve sahillere çıkılmasının kısıtlanmasının ardından denetim yaptı. Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen yasağa uyulup uyulmadığını denetleyen jandarma ve zabıta ekipleri,  sahil kesimlerini kontrol etti. 
 
Yapılan kontrollerde balık tutan kimseye rastlanmazken, piknik ile spor alanlarının da boş olduğu görüldü. Jandarma ve zabıta ekipleri, bölgede bulunan birkaç araç sürücüsünü uyararak kurallara uyulması gerektiğini hatırlattı. 
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler