loader
Manavgat Belediyesinden Kamu Oyuna Duyuru

Manavgat Belediyesinden Kamu Oyuna Duyuru

Manavgat Belediyesi olarak halkımızın bu süreci en az zararla atlatabilmesi için her türlü zorlu şartı göze alarak gece gündüz çalışmaktayız....

Manavgat Belediyesinden Kamu Oyuna Duyuru 
 
Değerli hemşehrilerimiz
 
Gazipaşa Haberleri olarak hazırladığımız haberde ; Bilindiği üzere, tüm Dünyada olduğu gibi Türkiye genelinde de çok ciddi bir sağlık sorununa dönüşen Korona Virüs salgınının, ülkemizdeki ekonomik etkileri de oldukça belirgin hale gelmeye başlamıştır. 
 
Ancak “Her Gecenin Aydınlık Bir Sabahı Vardır” düşüncesiyle halkımızın, içinde bulunduğu bu zor günleri, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağımıza inancımız tamdır. 
 
Manavgat Belediyesi olarak halkımızın bu süreci en az zararla atlatabilmesi için her türlü zorlu şartı göze alarak gece gündüz çalışmaktayız. Ancak Manavgat Belediyemizin yaptığı erzak yardımlarıyla ilgili olarak sosyal medyada acımasız eleştiriler yer almaktadır.
 
“Belediye yardımı kendi yandaşlarına verir” gibi maksatlı yorumlarla MANAVGAT HALKININ EVİ olan belediyemiz yıpratılmaya çalışılmaktadır. 
 
Her türlü eleştiriye açık olmakla birlikte, bu türlü yorumlar bizleri oldukça üzmektedir. Gönlümüz ister ki, hiç birimizin bu yardımlara ihtiyacı olmasın. Ancak içinde bulunduğumuz hassas durum, bizleri birbirimize daha fazla destek olmaya yöneltmiştir. 
Manavgat Belediyesinden Kamu Oyuna Duyuru
Belediyemiz, her türlü hizmetinde olduğu gibi SOSYAL YARDIMLAR konusunda da AYRIMSIZ VE AYRICALIKSIZ olarak, kimseyi ayırt etmeden hizmet vermeye özen göstermektedir.
 
Bu süreçte, Manavgat Belediyemiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapılacak olan yardımlarla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı’nın genelgeleri doğrultusunda Kaymakamlığımızla ortak çalıştığımız VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU ve AÇIK KAPI vasıtasıyla gelen müracaatlara cevap verebilmektedir. 
 
Belediyemizin öz kaynaklarıyla hazırlanan erzak paketleri, bu kanallarla bize iletilen vatandaşlarımızla ilgili olarak, önce tarafımızdan incelemeler yapılıp, geliri olmadığı tespit edilen insanlarımızın adreslerine ekiplerimiz tarafından bırakılmaktır. Manavgat ailemizin her bir ferdinin refahı, sağlığı bizim için önemlidir. 
 
Bu hassasiyetimizle yasalar, yönetmelikler ve genelgeleri esas alarak kısıtlı imkanlarıyla, gece gündüz çalışarak halkımızın yanında olmaya çalışan Manavgat Belediyemizin haksız eleştirilerle yıpratılması son derece yersizdir ve yakışıksızdır. Bu günlerde hepimizin ayrışmaya değil, birlik olmaya ihtiyacımız vardır. Tüm halkımızla bu süreci el birliğiyle atlatacağımıza inancımızla sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 
 
Kamuoyuna Saygılarımla.
Şükrü Sözen  Manavgat Belediye Başkanı


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler