loader
Alanyada Kız Öğrencilerin Odasına Otelci Zorla Girdi

Alanyada Kız Öğrencilerin Odasına Otelci Zorla Girdi

Otel sahibinin ayrıca, "Nisan ve Mayıs aylarının faturalarını ödemeden kıyafetleri alamaz 'sınız" diyerek öğrencilerin eşyalarını vermediği..

Alanyada Kız Öğrencilerin Odasına Otelci Zorla Girdi
 
"İstediğim Gibi Girerim Lan!
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir işletme sahibi, Gazipaşa güncel Haberleri öğrenci yurtlarında yer olmadığı için otelinde kalan kız öğrencilerin odasına zorla girerek saldırıda bulundu.
 
Yönetmelik De Kanun Da Benim!
"Kız öğrencilerin "Bizim odamıza izinsiz nasıl girebiliyorsunuz?" sorusu üzerine öfkelenen otel sahibi, "Burası benim odam, istediğim gibi girerim lan! Yönetmelik de, kanun da benim! Ben öğrencilerin odasına istediğim şekilde girerim! İşine gelmeyen gider" diyerek argo ifadeler kullandı. 
 
Gazipaşa Haberleri OlarakYaptığımız Araştırmada  Otelci Eşyaları Da Vermemiş !
Otel sahibinin ayrıca, "Nisan ve Mayıs aylarının faturalarını ödemeden kıyafetleri alamazsınız" diyerek öğrencilerin eşyalarını vermediği öğrenildi.
 
Antalya Gazipaşa Haberler olarak hazırladığımız haberde konu hakkında Soruşturma Başlatıldı
Skandal olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı ve Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'nun "Konu yakın takibimizde" açıklamasında bulunduğu öğrenildi.
 
Sosyal Medyada Büyük Tepki
Otel sahibinin kız öğrencilere saldırması sosyal medyada da büyük tepki topladı. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı görüntüleri izledikten sonra gerekli merciileri göreve çağırarak işlem başlatılmasını istedi. 
 
Alanyada Kız Öğrencilerin Odasına Otelci Zorla GirdiAKYÜZ, olayın 8 Mart günü yaşandığını ve bahsi geçen apart sahibinin kendilerinden sık sık kalmadıkları ayların ücretlerini istediğini ve elindeki senetlerle tehdit ettiğini iddia etti.
 
Akyüz, şu açıklamayı yaptı:
"Bu olayın olduğu gün apartın sahibi bey saat 14.00 civarında odamıza gelerek, içeri girdi. Şehir dışından bir arkadaşım ziyaretime gelecekti. Biz odada 3 arkadaş kalıyoruz ve o şehir dışından ziyaretime gelen arkadaşım vardı. Apart sahibi içeri girerek bize bağırmaya başladı. Sebebi ise odada bulunan köpeğimiz. Bize hayvansever olduklarını, kedi köpeğe kızmadıklarını söyledi.
 
Ancak birden gelip köpeğimizi dışarı attı. İçeride müsait kıyafetlerle olmadığımızı söylememize rağmen odadan çıkmayacağını söyleyerek bağırmaya başladı. Biz daha sonra karakola giderek bu durumdan dolayı şikayetçi olmak istedik. Ancak bizi kimse çok fazla ciddiye almadı. Biz de mecburen uzlaşı yoluna gitmek istedik ancak apart sahibi ona da yanaşmadı.
 
Daha sonra koronavirüs salgını patlayınca tüm öğrenciler evine dönerken eşyalarının birçoğunu alarak gitti. Ben de aynı şekilde eşyalarımı toplayıp İzmir'e ailemin yanına geldim. Yeni ayın gelmesiyle birlikte apart sahibi tekrar bizden para istemeye başladı ve bizi eşyalarımızı sokağa atmakla tehdit etti.
 
Elindeki senetleri öne sürdü. Bu nedenle biz de bu videoyu paylaşma gereği duyduk çünkü sesimizi kimseye duyuramadık. Ayrıca bizim asıl sorunumuz, oradaki şartlar. Bize güvenli bir yer olduğu, kapısında güvenlik olacağı, haziran ayına kadar asla müşteri alınmayacağı sözü verildi.
 
Ancak kapılarda güvenlik yok, içeride müşteriler kalıyor. Hatta 6'ncı kattaki arkadaşlarımız müşterinin sesinden dolayı uyuyamadıklarını söylemişlerdi. Biz sadece sesimizi duyurmak istedik. Kalmadığımız ayların parasını bizden istediği hem de bizi tehdit ederek istediği için."
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler