loader
Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu Görevinin Başında..

Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu Görevinin Başında..

Sokağa çıkma yasağında tedbirsiz yakalanan Gazipaşa halkının ihtiyacını, Vefa Sosyal Destek Grubu karşılayacak. Gazipaşa Haberler..

Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu Görevinin Başında...
 
Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu, sokağa çıkamayanlar için 7/24 hizmet verecek. Antalya ve 30 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından, sokaklar boşaldı. 
 
Sokağa çıkma yasağı sürecinde tedbirsiz yakalanan Gazipaşa halkının ihtiyacı, Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanacak. Antalya Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk yaptığı açıklamda;
 
Antaya Gazipaşa Haberler olarak hazırladığımız haberde;
“Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu olarak 7/24 saat sokağa çıkma yasağında da tüm imkanlarımızla hizmetinizdeyiz.
 
Yaşanabilecek acil sorun ve ihtiyaçlar için bizlere; 
112, 155, 156, 0242 572 64 06, 0541 572 64 06 numaralardan 7/24 ulaşabilirsiniz. 
 
Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk Kamuoyuna  duyurulur” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler