loader
Çalışmayan Esnafın Muhasebe Ücretleri Silinecek...

Çalışmayan Esnafın Muhasebe Ücretleri Silinecek...

Esnaf Odası Başkanı Sönmez, Gazipaşa'da “Koronavirüs nedeniyle işyeri kapanan 220-230 civarındaki üyemizin listesini, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na Ak Parti İlçe Başkanımız

Çalışmayan Esnafın Muhasebe Ücretleri Silinecek
 
GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, koronavirüs salgını döneminde yaptıkları çalışmaları anlattı. Açıklamasında üyelere dağıttıkları gıda kolileri ve maskeleri anlatan Başkan Sönmez, açılacak tüm işyerleri için hizmete hazır olduklarını vurguladı. 
 
Maskesiz Ve Dezefektansız Bırakmadık
Esnaf Odası Başkanı Sönmez, Gazipaşa'da “Koronavirüs nedeniyle işyeri kapanan 220-230 civarındaki üyemizin listesini, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Ali Doğan ile birlikte sunmamızın ardından tüm üyelerimize 3 bin 500 civarında dezenfektan ve maske dağıttık. 
 
Bu süreç içerisinde kapalı olan berberler ve kuaförlerin iş yerlerinin açılmasıyla birlikte, 700 civarında maskeyi onlara temin ettik. Bu iş yerlerine, 1 hafta öncesinden Belediyemiz ve Büyükşehir Hizmet Birimi tarafından ilaçlama yaptırdık. Hizmetlerinden dolayı esnafım adına kendilerine teşekkür ediyorum. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler olarak hazırladığımız haberde Kapalı olan kahvehaneler, kafeler, internet kafeler açıldığı anda aynı hizmetleri vermeye ve verdirtmeye hazırız. Ayrıca, kapanan işyerlerimize Antalya Birlik Başkanımız Sayın Adlıhan Dere tarafından gönderilen 50 adet gıda paketine ek olarak, oda yönetimimiz kendi imkanlarıyla 208 paket gıda paketi hazırladı. Toplam 258 paket gıda kolisini üyelerimize dağıttık” dedi.
 
İşyeri Kapalı Olan Esnafın Muhasebe Ücretleri Silinecek
Odaların devlet desteğiyle değil, üyelerden toplanan aidat ve muhasebe ücretleri ile faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Sönmez, “Odamız tarafından muhasebesi tutulan ve bu dönemde işyeri kapanan üyelerimizin bir yıllık muhasebe ücretleri de silinecektir. 
 
Gönül isterdi ki, odamızın bütçesi olsa da üyelerimize nakdi yardım da bulunabilseydik. Bilinmesini istediğim bir konu var; odalar devlet destekli kurumlar değil, üyelerin aidat ve muhasebe ücretleriyle ayakta duran kurumlardır. Kapalı olan işyerlerinin en kısa zamanda açılmasını ve tüm üyelerimizin bol ve helal kazançlar elde etmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler