loader
Ramazan’da Fuhuş Operasyonu

Ramazan’da Fuhuş Operasyonu

Gelen ihbar üzerine harekete geçen Gazipaşa polisi, söz konusu evi 3 gün boyunca fiziki takibe aldı. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması neticesinde evde fuhuş yapıldı..

Ramazan’da Fuhuş Operasyonu
 
GAZİPAŞA’DA düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları öne sürülen yabancı uyruklu 3 kadın sınır dışı edilirken, fuhuşa teşvik etmek ve aracılık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ‘Hasret’ takma isimli kadın ise adalete teslim edildi. Edinilen bilgilere göre, Gazipaşada Emniyet Ve Asayiş  İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15 Mayıs 2020 tarihinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir binada fuhuş yapıldığı yönünde ihbar aldı. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler olarak hazırladığımız haberde...
Gelen ihbar üzerine harekete geçen Gazipaşa polisi, söz konusu evi 3 gün boyunca fiziki takibe aldı. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yapılan çalışma neticesinde bahse konu evde fuhuş yapıldığı yönünde bir takım bilgiler elde etti. Eve, özellikle akşam saatlerinde erkek şahısların giriş-çıkış yaptığının tespit edilmesi üzerine harekete geçen polis, Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı doğrultusunda eve operasyon düzenledi. 
 
Antalya Gazipaşa polisi, ev sahibi S.K ile birlikte A.K, K.T, ve S.S, isimli Kırgızistan uyruklu 3 kadın ile müşteri oldukları belirlenen 2 kişiyi gözaltına aldı. Hakkında ‘Fuhuşa teşvik ve aracılık etmek’ suçundan işlem yapılan ‘Hasret’ takma isimli S.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.K, adli kontrolle serbest bırakılırken, Kırgız uyruklu yabancı kadınlar ise işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Antalya İl Göç İdaresine teslim edildi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler