loader
Gazipaşada Kumar Baskını...

Gazipaşada Kumar Baskını...

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazipaşada Emniyet Ve Asayiş ekipleri Yeni Mahalle İnönü Caddesi üzerinde C.B'ye ait kıraathanede yapılan uygu...

Gazipaşada Kumar Baskını...
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kıraathanede kumar oynarken yakalanan 5 kişiye, 'kumar oynamak', 'emre aykırı davranmak' ve 'kovid-19 tedbirlerine uymamak' suçlarından toplam 15 bin 85 TL idari para cezası uygulandı.
 
Gazipaşada Kumar Baskını
Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazipaşada Emniyet Ve Asayiş ekipleri Yeni Mahalle İnönü Caddesi üzerinde C.B'ye ait kıraathanede yapılan uygulamada, A.K., A.B. ve işyeri sahibi C.B'nin aynı masada kumar oynadığı ve masa üzerinde 200 adet okey taşı ili birlikte;
 
Gazipaşada Kumar Baskını
173 adet değişik renklerde oyun pulları ile 83 adet iskambil kâğıdı olduğu görüldü. Ayrıca masada kumar oynayan A.K, A.B. ile yan masada oturan Y.A ve A.U.'nun işyerinde sigara ve alkol tükettikleri tespit edildi.
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
 
Gazipaşada Kumar Baskını
Polis ekiplerince A.K, A.B. ve işyeri sahibi C.B. hakkında 'kumar oynamaktan', 'emre aykırı davranmaktan' ve 'kovid-19 tedbirlerine uymamaktan', Y.A. ve A.U. hakkında ise 'emre aykırı davranmak' suçlarından toplamda 15 bin 85 TL idari para cezası uygulandı. İşyeri sahibi C.B. hakkında adli işlem die yapıldı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler