loader
Gazipaşa Emniyet Müdürü M. Akbıyık Bolu’ya Atandı...

Gazipaşa Emniyet Müdürü M. Akbıyık Bolu’ya Atandı...

Gazipaşada emniyet ve asayiş konularında basari ile görev yapmakta olan Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık’ın gidecek olması Gazipaşa halkını ve seven...

Gazipaşa Emniyet Müdürü M. Akbıyık Bolu’ya Atandı...
 
Son günlerde Gazipaşa’da atamalar ve yeni tayinler gündemde. Gazipaşa adalet sarayındaki değişikliklerden sonra şimdi de Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık’ın yeni görev yeri’ne tayini çıktı.
 
Antalya Gazipaşada emniyet ve asayiş konularında basari ile görev yapmakta olan Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık’ın gidecek olması Gazipaşa halkını ve sevenlerini üzdü.
 
Pandemi sürecinde korona virüs salgınına karşı verilen mücadelede tedbirlerin uygulamasıyla tanınan Akbıyık, Yaz döneminde İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Bolu’ya atandı. 
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü’ne hangi ismin geleceği ise yetkililerce henüz açıklanmadı.
 
İlçemizde başarı ile görev yapan Gazipaşa Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık’a yeni görev yerinde başarılar dileriz.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler