loader
Gazipaşada Arazi Kavgasında Kim Vuruldu?

Gazipaşada Arazi Kavgasında Kim Vuruldu?

Antalya Gazipaşada ziraat ve tarımda kullanılan arazi anlaşmazlığı sonucu kuzenler arasında silahlı çatışma da kader Y. Kolundan yaralandı. Emniyet ve asayiş...

Gazipaşada Arazi Kavgasında Kim Vuruldu?
 
Gazipaşa Beyrebucak mahallesinde saat öğleden sonra 19:30 sıralarında yaşanan olayda kuzenlerin kavgasında acı son!
 
Antalya Gazipaşada ziraat ve tarımda kullanılan arazi anlaşmazlığı sonucu kuzenler arasında silahlı çatışma da Kader Y. Kolundan yaralandı.
 
Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre soruşturma başlatılan yaralamalı olayda Muhammet Y. Av tüfeği ile kuzeni Kader Y. yi kolundan vurdu. 
 
Antalya Gazipaşada emniyet ve asayiş ekiplerinin müdahale ettiği olayda yaralı Gazipaşa devlet hastanesine kaldırılırken sorumlu hakkında soruşturma başlatıldı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler