loader
Çocuk Kaçıran Şüpheliler Arasındaki Gazipaşalı Kim?

Çocuk Kaçıran Şüpheliler Arasındaki Gazipaşalı Kim?

Antalya'nın Gazipaşa ve Manavgat'ta çeşitli suçlardan aranan şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı. İlce emniyet Müdür...

Çocuk Kaçıran Şüpheliler Arasındaki Gazipaşalı Kim?
 
Çocuk Kaçıran Şüphelilere yönelik operasyonda yakalanan 5 kişi tutuklandı...
 
Antalya'nın Gazipaşa ve Manavgat ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.
 
İlçe emniyet Müdürlükleri ekiplerince, Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, "çocuğun kaçırılması ve alıkonulması", "alkollü araç kullanmak", "hırsızlık", "tehdit" başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
Antalya Gazipaşahaberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
 
Bazı adreslere düzenlenen operasyonda F.A, Y.O, A.K, M.K. ve A.K. gözaltına alındı.
 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler