loader
Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevine Kim Atandı?

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevine Kim Atandı?

Gazipaşahaberler olarak edindiğimiz bilgiye göre Kamil Cıngıl’ın Gazipaşa emniyet müdürlüğüne atanması uzun zamandır Gazipaşa...

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevine Kim Atandı?
 
Bir süredir Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü görevini yürüten Mehmet Akbıyık’ın yeni görev yeri olan Bolu’ya Atanması ile birlikte boşalan Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Kamil Cıngıl getirildi.
 
Antalya Gazipaşahaberler olarak edindiğimiz bilgiye göre Kamil Cıngıl’ın Gazipaşa emniyet müdürlüğüne atanması uzun zamandır Gazipaşa’da görev yapması ve ilçemiz Gazipaşa’yı iyi tanıması etkili oldu.
 
Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevine Kim Atandı?
Gazipaşa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve Gazipaşa- Alanya Havalimanı Emniyet Müdürü olarak Gazipaşa'da görev yapan Kamil Cıngıl, Antalya Valiliği tarafından alınan atama kararına göre Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı ve görevine başladı.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak yeni ilce emniyet müdürümüz Sn. Kamil Cıngıl’a yeni görev yeri olan Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünde ve Gazipaşada Emniyet Ve Asayişin sağlanması çalışmalarında başarılar dileriz.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler