loader
Kahyalar Merkez Cami Lojmanını Kim Soydu?

Kahyalar Merkez Cami Lojmanını Kim Soydu?

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde cami lojmanı Kahyalar Merkez Cami lojmanı Cami İmamı Muhammet Ceylan'ın evinde yokluğunu fırsat bilen hırsızlar tarafından...

Kahyalar Merkez Cami Lojmanını Kim Soydu?Kahyalar Merkez Cami Lojmanını Kim Soydu?
 
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde cami lojmanı Kahyalar Merkez Cami lojmanı Cami İmamı Muhammet Ceylan'ın evinde yokluğunu fırsat bilen hırsızlar tarafından soyuldu.
 
Kahyalar Mahallesi'nde, Kahyalar Merkez Cami İmamı Muhammet Ceylan'ın ikamet ettiği cami lojmanında meydana geldi. Evin altını üstene getiren hırsızlar değerli eşya arasa da bulamadı.
 
Antalya’nın Gazipaşahaberler olarak edindiğimiz bilgiye göre;
 
Muhammet Ceylanı yokluğundan faydalanan ve pencere korkuluklarını kırarak imamın oturduğu cami lojmanına giren kişi veya kişiler, evde bulunan bir miktar para ve telefonu çalarak kayıplara karıştı.
 
Son günlerde Gazipaşada emniyet ve asayiş olaylarının hırsızlık ve soygunlar konusunda artması vatandaşları tedirgin etti…
 
Lojmanın pencere korkuluklarının kırıldığını fark eden komşuları, Ceylan'a haber verdi. Olayın bildirilmesiyle gelen jandarma ekipleri, lojmanda inceleme yaptı. 
 
Lojmanda delil arayan ve parmak izi çalışması yapan ekipler, kaçan hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler