loader
Yolunu Şaşıran Yavru Geyik Muz Serasına Girdi...

Yolunu Şaşıran Yavru Geyik Muz Serasına Girdi...

Ana cadde üstünde koşan geyiği ezmemek için aracını kenarı çeken Belediye personeli İsmet Gedik, Kurban bayramı nedeniyle bir koyunun kaçtığını düşünerek...

Yolunu Şaşıran Yavru Geyik Muz Serasına Girdi...
 
Belediyede İşçi Çavuşu İsmet Gedik İşte Hayvan Sevgisini ispat etdi. Yolunu Şaşıran Yavru Geyik Muz Serasına girdi.
 
Bozyazı’da, ilçe merkezinde yolda yürüyen geyik yavrusunu görenler gözlerine inanamadı.
 
Yolunu Şaşıran Yavru Geyik Muz Serasına Girdi
Bozyazı’nın Gürlevik mahallesinde ana cadde üstünde koşan geyiği ezmemek için aracını kenarı çeken Belediye personeli İsmet Gedik, Kurban bayramı nedeniyle bir koyunun kaçtığını düşünerek peşine düştü.
 
Antalya Gazipaşababerler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
Bu arada dağdan ilçeye inen ve yolunu şaşıran Geyik yavrusunun Muz serasına girdiğini gören Gedik, sera sahibine haber vererek birlikte yakalamak için çaba gösterdiler.
 
Yolunu Şaşıran Yavru Geyik Muz Serasına Girdi
Cavit Sabır isimli sera sahibi ve belediye personeli İsmet Gedik yavru Geyiği yakalayarak Milli Park şefliği yetkililerine haber verdiler.
 
Muz serasına gelen milli park çalışanları geyiğin yılan tarafından ısırdığını tespit ettiler ve acilen ilçede bulunan veterinerlik kliniğine götürerek ilk müdahaleyi yaptırtırdılar.
 
Sağlığına kavuşan yavru geyiği ormanlık alana götürerek kendi yaşam alanına bırakan ekipler, gönül rahatlığı ile ilçeye döndüler.
 
Yolunu Şaşıran Yavru Geyik Muz Serasına Girdi


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler