loader
Selinus Sahilindeki Silahlı Çatışmada Kim Vuruldu?

Selinus Sahilindeki Silahlı Çatışmada Kim Vuruldu?

Gazipaşanın en iyi plajlarından olan Selinus sahilinde oturan Y.M, A.M. ve Z.K'nın yanlarına gelen R.G. isimli şahsın arasında çıkan tartışma kısa surede şiddetli...

Selinus Sahilindeki Silahlı Çatışmada Kim Vuruldu?
 
Antalya Gazipaşanın en iyi plajlarından olan Selinus sahilinde oturan Y.M, A.M. ve Z.K'nın yanlarına gelen R.G. isimli şahsın arasında çıkan tartışma kısa surede şiddetli kavgaya dönüştü.
 
Antalya Gazipaşa turizmde önemli bir yer teşkil ederek yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan ve Gazipaşada gezilebilecek yerlerden olan Selinus sahilinde R.G. isimli şahıs, Y.M. isimli şahsı ruhsatsız olduğu belirlenen silahıyla omuzundan yaraladı.
 
Selinus plajındaki dolaşmakta olan vatandaşların ihbarıyla  olay yerine gelen  polis ekipleri ve ambulans, yaralı vatandaşı  Alanya  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
 
Zanlı Gazipaşada emniyet ve asayiş ekipleri tarafından yakalanarak emniyet müdürlüğüne götürülerek ifadesi alınarak nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler