loader
Mustafa Gazioğlu'nu Yedirtmeyiz!

Mustafa Gazioğlu'nu Yedirtmeyiz!

Mustafa Hoca hakkında şikayet bulunanlar ve bu şikayeti soruşturanlar arasında nasıl bir ilişki olduğunu da delilleriyle ortaya koyacağım. Onun ne kadar vatansever ve Türkiye aşığı...

Mustafa Gazioğlu'nu Yedirtmeyiz!
Fatih Yılmaz
 
Gazipaşa İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Gazioğlu hocamızı herkes tanır. Babası rahmetli "Çiftçi Ahmet" lakaplı Ahmet Gazioğlu, meşhur bıyıkları ile köyümüzün şahsına münhasır, iz bırakan önderlerinden biriydi. Onun nezdinde tüm Gazioğlu ailesi müstesna, herkesin sevdiği, saydığı bir ailedir. 
 
Ailenin en büyük oğlu Kamil Gazioğlu da, iki dönem köyümüzün muhtarlığını yapmış sevilen bir kişiliktir. 
 
Mustafa Gazioğlu, yardımsever bir insandır, derdi olan birçok insana el uzatmıştır, sorunlarını çözmeye çalışmıştır. Gazipaşa'da ilk kez Türkiye çapında önemli güreşçilerin katıldığı bir turnuva başlatmış ve büyük ilgi görmüştür. Bu turnuvayı geleneksel hale getirmiş, bu sayede Gazipaşa'mızın tanıtımına ve ata sporuna da büyük katkı sunan bir isimdir. 
 
Facebook'ta kurduğu Gazipaşa Yayla ve Doğa Sevenler Derneği 15 binden fazla üyeye ulaşmıştır. Ancak onun gerek kendi kişisel Facebook hesabı, gerekse grupta yaptığı bazı paylaşımları kopyalayan şahsiyetsizler buradan Mustafa Hoca'ya vurmaya çalışmaktadır. 
 
Hocamızın 6 sene önce yaptığı online bir paylaşım bile şikayet dosyasına girmiştir. Konu Türkiye ve vatan olunca Mustafa Gazioğlu da her vatansever gibi düşüncelerini elbette paylaşacaktır. Nitekim onun yıllar önce dile getirdiği düşüncelerin ne kadar doğru olduğu da sonradan ortaya çıkmıştır. 
 
Mustafa Gazioğlu'nun Facebook'ta yaptığı beğenilerden bile hükümet karşıtı bir eylem çıkarmaya çalışmak akıl tutulmasıdır. 
 
Sosyal medya hesabı kişiye özeldir. Hele bir grupta yapılan binlerce yorumdan kendisi sorumlu değildir, olamaz.
 
Anlaşılan o ki Gazioğlu'nun İstiklal İlkokulu'na müdür olarak atanması ve aktif kişiliği, geçmişte bu okulda görev yapan, velilerin binlerce liralık bağışlarıyla okul bahçesine ruhsatsız kaçak yapı dikecek kadar arsızlaşan birilerini rahatsız etmiş. 
 
Boşuna uğraşmayın, Mustafa Gazioğlu'nu sizin gibi çakallara yedirtmeyiz. Onun ne kadar vatansever ve Türkiye aşığı olduğunu herkes bilir. Sizin bu Facebook yorumlarıyla yaptığınız şikayetleri ciddiye bile almıyoruz.
 
Son bir not; 
Mustafa Hoca hakkında şikayet bulunanlar ve bu şikayeti soruşturanlar arasında nasıl bir ilişki olduğunu da delilleriyle ortaya koyacağım.
 
Gazipaşa Haberler Not:
İlgili Yazı Sn. Fatih Yılmaz 'In Sosyal Ağından Alınmıştır...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler