loader
Yarışma Sonuçları Açıklandı

Yarışma Sonuçları Açıklandı

Ortaokul öğrencileri arasında ‘Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet’ konulu kompozisyon yazma yarışması, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” etkinlikleri kapsamında Çanakkale’yi geçilmez..

Yarışma Sonuçları Açıklandı
 
GAZİPAŞA İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen şiir ve kompozisyon yazma yarışmasında dereceye girenler belli oldu. 
 
Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında gençlerle iletişim kurmak, gençlerin zihinlerinde milli mücadele ve Çanakkale ruhunun oluşmasına ve yaşanmasına katkı sunmak, İstiklal şairimizin dizelerinde hissettiğimiz milli ve manevi ruhu yaşatmak amacıyla kompozisyon ve şiir yarışması düzenlendi.  
 
Ortaokul öğrencileri arasında ‘Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet’ konulu kompozisyon yazma yarışması, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” etkinlikleri kapsamında Çanakkale’yi geçilmez kılan, Anadolu’daki mücadele meşalesini ateşleyen şehitlerimizin mücadelesini diri tutmak amacıyla da lise öğrencileri arasında “Çanakkale Ruhu” temalı şiir yazma yarışması düzenledi. Yarışmaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yarışmaya katılan eserler arasından, komisyonun puanlama kriterlerine göre yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye giren eserler belirlendi.
 
Çanakkale Ruhu temalı şiir yarışmasında Taha Furkan Küçüktuncer birinci, Fevzi Şahin ikinci, Hasan Küçüktuncer ise üçüncü oldu.  Kompozisyon yazma dalında ise Begüm Yıldırım birinci, Asya Özçelik ikinci, Zümra Tural ise üçüncü oldu. 
 
Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin önümüzdeki günlerde yapılacak törenle verilmesi bekleniyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler