loader
Zincirleme Kaza Can Aldı

Zincirleme Kaza Can Aldı

Çarpışmanın etkisi ile 07 ADJ 549 plakalı otomobil yaklaşık 50 metre savrulurken, 07 UK 922 plakalı otomobil yol kenarında park halinde bulunan 07 YAF 77 ve 06 CIT 261 plakalı otomobillere çarptı. Kazada, 07 ADJ 549 plaka

Gazipaşa’daki zincirleme kaza can aldı. Alanya’dan Gazipaşa’ya taziye ziyaretine gelen kişi, yaşamını yitirdi
 
GAZİPAŞA’DA 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Kaza, dün 11.30 sıralarında Milli Egemenlik Bulvarı D400 Karayolunda meydana geldi. 
 
Edinilen bilgiye göre; Alanya Gazipaşa istikametinde seyreden Adem Ö. idaresindeki 07 ADJ 549 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Aladdin Ö. idaresindeki 07 UK 922 plakalı otomobile arkadan çarptı. 
 
Çarpışmanın etkisi ile 07 ADJ 549 plakalı otomobil yaklaşık 50 metre savrulurken, 07 UK 922 plakalı otomobil yol kenarında park halinde bulunan 07 YAF 77 ve 06 CIT 261 plakalı otomobillere çarptı. Kazada, 07 ADJ 549 plakalı otomobil sürücüsü Adem Ö. ile yanında yolcu olarak bulunan annesi Pakize Ö. yaralandı. Kaza esnasında olay yerinde bulunan otel müşterisi O7 YAF 77 ve 06 CIT 261 plakalı otomobiller arasında kalarak yaralandı. 
 
Zincirleme Kaza Can Aldı
HAYATA TUTUNAMADI
 
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Pakize Ö. ile otel müşterisi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
 
Kafasından hafif yaralanan Adem Ö. ise kendi imkanları ile hastaneye giderek tedavi oldu.  Ağır yaralı olarak Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Pakize Ö., yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Pakize Ö. ve oğlu Adem Ö.’nün Alanya’dan Gazipaşa’ya bir yakınlarının taziyesine geldiği öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler