loader
Kaymakamdan Esnaf Ziyareti

Kaymakamdan Esnaf Ziyareti

Kaymakam Altun, esnaflara hayırlı olsun ve bol kazançlar diledi. Kaymakam Altun, “Gazipaşa’da geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Çınar Ağacı Kafe ‘işletmesinin sahibi Nuri Kaplan’ ardından ise ilçemiz esnaflarından Fıstık

Kaymakamdan Esnaf Ziyareti
 
GAZİPAŞA Kaymakamı Orhan Altun, ilçede esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Kaymakam Refiği Durdu Yavuz Öğüt ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Kaymakam Altun ve Kaymakam Refiği Öğüt, Çınar Ağacı Kafe ve Fıstıkçı Kuruyemiş’i ziyaret etti. 
 
Kaymakam Altun, esnaflara hayırlı olsun ve bol kazançlar diledi. Kaymakam Altun, “Gazipaşa’da geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Çınar Ağacı Kafe ‘işletmesinin sahibi Nuri Kaplan’ ardından ise ilçemiz esnaflarından  Fıstıkçı Kuruyemiş’in sahibi Rıdvan Kaplan’ı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledik” diye konuştu.
 
Çınar Ağacı Kafe Sahibi Nuri Kaplan, Kaymakam Altun ve stajyer Kaymakam Durdu Yavuz Öğüt’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler