loader
Görgülüer’den Ziyarete Devam

Görgülüer’den Ziyarete Devam

Başkan seçilmesinin hemen ardından okul ziyaretlerine başlayan Şenol Görgülüer, geçtiğimiz hafta sonu sendika üyelerini tanışma ve kaynaşma kahvaltısında buluşturmuştu. Başkan Görgülüer, dünde Ekmel Şehit..

Görgülüer’den Ziyarete Devam 
 
EĞİTİM Bir-Sen Gazipaşa İlçe Başkanı Şenol Görgülüer ve yönetimi, okul ziyaretlerine devam ediyor. Önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Gül’ün, İlçe Milli Eğitimi Müdürü olarak görevlendirilmesinin ardından Eğitim Bir-Sen Gazipaşa İlçe Başkanı olarak seçilen Muzkent Ortaokulu Müdürü Şenol Görgülüer ve yönetimi, merkez ve kırsal mahallelerdeki okulları ziyaret etmeye devam ediyor. 
 
Başkan seçilmesinin hemen ardından okul ziyaretlerine başlayan Şenol Görgülüer, geçtiğimiz hafta sonu sendika üyelerini tanışma ve kaynaşma kahvaltısında buluşturmuştu. 
 
Başkan Görgülüer, dünde Ekmel Şehit Mesut Yılmaz İlk/Ortaokulu, Fadime Tuncer İlk/Ortaokulu ve Büyükşehir Belediyesi Anaokulu’nu ziyaret edip, öğretmenlerle istişare etti. Okullarda kendisine gösterilen sıcak ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Görgülüer, “Gönül vermedikçe, gönül bulamazsın. Biz bu mesleğe gönül verdik. Karşılığını da gittiğimiz okullarımızda çok şükür görüyoruz” dedi.
 
Başkan Görgülüer, misafirperverliklerinden dolayı okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür etti.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler