loader
Akıl-Zeka Oyunlarında Gazipaşa'ya Birincilik Ödülü

Akıl-Zeka Oyunlarında Gazipaşa'ya Birincilik Ödülü

İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu öğrencisi Hasan Kağan Karabulut, mangala da il üçüncüsü, Av. Kemal Akca İlkokulu öğrencisi Kağan Demiral küre de il dördüncü sü oldu. İl finalinde reversi..

İl finalinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Özlem Karabulut Reversi dalında il birincisi oldu.
 
GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz günlerde ‘Bu iş zeka ister’ sloganıyla düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları’nda şampiyon olan öğrenciler, Antalya’da gerçekleştirilecek il finallerinde mücadele etti. 
 
Antalya’da yapılan ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çalışkan’ın da katıldığı Akıl ve Zeka Oyunları Antalya İl Finali’nde Gazipaşa birincilik ödülü kazandı.  Macar Fahri Özçelik ortaokulu öğrencisi Özlem Karabulut reversi oyununda il birincisi oldu.
 
Ödül Töreni Yapılırdı
 
AHENK projesi kapsamında Antalya’da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına katılan Gazipaşa Macar Fahri Özçelik Ortaokulu öğrencisi Özlem Karabulut Reversi dalında il birincisi oldu. Macar Fahri Özçelik Ortaokulu öğrencisi Yusuf Gülcan ise Pentago dalında il üçüncüsü oldu. 
 
Ayrıca İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu öğrencisi Hasan Kağan Karabulut, mangala da il üçüncüsü, Av. Kemal Akca İlkokulu öğrencisi Kağan Demiral küre de il dördüncüsü oldu. İl finalinde reversi dalında birinci olan Özlem Karabulut, 10-12 Haziranda Diyarbakır’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Antalya ve Gazipaşa’yı temsilci edecek. 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler