loader
Gazipaşa Kaymakamı Altun Şehit Ailesiyle İftar Yaptı

Gazipaşa Kaymakamı Altun Şehit Ailesiyle İftar Yaptı

Yer sofrasında orucunu açan Kaymakam Altun yaptığı açıklamada, "Bu mübarek ayda şehidimizin ana ocağında iftar sofrasında bulunmaktan gurur duyduk. Davetlerinden dola..

Gazipaşa Kaymakamı Altun Şehit Ailesiyle İftar Yaptı
 
İlçe Kaymakamı Orhan Altun ve ailesi, şehit Ahmet Şen’in ailesi ile bir araya gelip iftar yaptı
 
GAZİPAŞA Kaymakamı Orhan Altun ve ailesi, şehit Ahmet Şen’in ailesi ile bir araya gelip iftar yaptı. İlçe Kaymakamı Altun, önceki gün iftar vaktinde eşi ve çocuklarıyla birlikte şehit Ahmet Şen’in ailesinin evine konuk oldu. 
 
Yer sofrasında orucunu açan Kaymakam Altun yaptığı açıklamada, "Bu mübarek ayda şehidimizin ana ocağında iftar sofrasında bulunmaktan gurur duyduk. Davetlerinden dolayı başta şehidimizin annesi ve ailesine hayırlı Ramazanlar diliyor teşekkür ediyorum” dedi.
 
Emanetlerine Sahip Çıkıyoruz
 
Kaymakam Altun, bu vatan için canlarını feda eden kahramanların kendilerine bıraktıkları emanet ve mirasa ilelebet sahip çıkacaklarını belirterek, “Devletimizin,
 
bu aziz vatan uğruna gövdesini düşmana siper eden ve bir an olsun vatan savunmasında gözünü kırpmayan kıymetli kardeşlerimiz, babalarımız ve ağabeylerimizin yanında olduğunu belirtmek isteriz. 
 
Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler