loader
Kaymakam Altun'dan Kırsaldaki Okullara Ahenk Ziyareti

Kaymakam Altun'dan Kırsaldaki Okullara Ahenk Ziyareti

AHENK Projesi kapsamında okul ziyareti yapan İlçe Kaymakamı Altun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül, anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine kitap okumanın ve diş sağlığının önemini bizzat..

Kaymakam Orhan Altun'dan Kırsaldaki Okullara Ahenk Ziyareti...
 
GAZİPAŞA’DA Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında okul ziyaretleri devam ediyor. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ile birlikte AHENK Projesi kapsamında Karatepe İlkokulu ve Yeniköy Bozerkek İlkokulu’nu ziyaret etti.
 
AHENK Projesi kapsamında okul ziyareti yapan İlçe Kaymakamı Altun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül, anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine kitap okumanın ve diş sağlığının önemini bizzat anlattılar. Öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Altun, “Proje kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyoruz.  
 
Karatepe İlkokulu ve Yeniköy Bozerkek İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaretimizde öğrencilerle kitap okuduk. Öğrencilerimize gelecekleri ve meslek seçimleri hakkında sorular sorduk. 
 
Hayallerini gerçeğe dönüştürmenin temel taşı olan çok okuma ve anlama kabiliyetini yükseltmek için öğrencilerimize gelişimlerine uygun kitaplar hediye ettik. Ayrıca ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek adına da diş fırçası hediye ettik” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler