loader
23 Nisan’a Özel Satranç Turnuvası Düzenlenecek

23 Nisan’a Özel Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Geç kayıt veya eksik bilgiden kaynaklanacak hak kayıplarından başvuru sahipleri sorumlu olacak. Her kategoride, ilk üç dereceyi elde eden sporculara kupa, ilk beş dereceyi elde eden spor..

Gazipaşa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gazipaşa’da satranç turnuvası düzenlenecek.
 
23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gazipaşa’da satranç turnuvası düzenlenecek. Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek satranç turnuvası 16-17 Nisan tarihleri arasında Pazarcı Mahallesi’ndeki Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. 
 
Satranç turnuvasına Gazipaşa Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destek verecek. Turnuva 7 yaş, 8 yaş, 10 yaş ve altı, 12 yaş altı ve açık kategori olmak üzere 5 farklı kategoride yarışacaklar. 
 
Turnuvaya 14 Nisan Perşembe gününe kadar başvuruda bulunabilinecek. İsviçre sistemine göre yapılacak turnuva 6 tur üzerinden yapılacak. Başvurular www.antalya.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılacak. Başvurularda; sporcunun adı soyadı, doğum tarihi, kimlik numarası, UKD,  varsa ELO puanı ile FIDE ID kodunun, ayrıca telefon numarasının eksiksiz olarak bulunması zorunludur. 
 
Geç kayıt veya eksik bilgiden kaynaklanacak hak kayıplarından başvuru sahipleri sorumlu olacak.  Her kategoride, ilk üç dereceyi elde eden sporculara kupa, ilk beş dereceyi elde eden sporculara madalya verilecek.
 
Turnuva ile ilgili Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ile beraber çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yılını kutluyoruz. 
 
Kutlama etkinlikleri kapsamında Gazipaşa Belediyesi ve Ahmet Çal Kimyevi Gübre Tic. firması katkıları ile 16-17 Nisan tarihlerinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Karşılaşmalar 35'+30'' eklemeli tempo ile oynanacak olup, sonuçlar UKD hesaplamalarında kullanılacaktır” ifadelerine yer verildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler