loader
Gazipaşa'da Kitap Ve Kültür Şenliğine Davet

Gazipaşa'da Kitap Ve Kültür Şenliğine Davet

Gazipaşa Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınlar Derneği, Tarım Kültür Turizm Eğitim ve Yardım Derneği ile Musiki Derneği tarafından düzenlenecek. Kitap şen..

Gazipaşa’da 22-24 Nisan tarihlerinde Kitap ve Kültür Şenliği düzenlenecek. Şenliğe birçok yazar katılacak
 
GAZİPAŞA’DA 22-24 Nisan tarihleri arasında Gazipaşa 4. Kitap ve Kültür Şenliği düzenlenecek. Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Kitap ve Kültür Şenliği’ne birbirinden önemli isimler katılacak. 
 
Gazipaşa Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınlar Derneği, Tarım Kültür Turizm Eğitim ve Yardım Derneği ile Musiki Derneği tarafından düzenlenecek.  Kitap şenliğine Pakize Türkoğlu, Şahin Gümrü, Hikmet Özkaya, Hasibe Yıldırım, İsmet Özalp, Emekli Albay Kemal Karakuzey, Fatih Tuncay, Semra Yurt Akgül, Emine Emiral, Arslan Bayır, Mehmet Yıldız, Tayyar Ünal, Kasım Çetin, Mehmet Ünver, Emine Yetgin, Zühtü Ulukapı ve Turgay Duman katılacak.
 
Özkaya’dan Davet
 
Düzenleme Kurulu adına açıklama yapan Emekli Öğretmen Hikmet Özkaya, 4. Kitap Ve Kültür Şenliği’ne tüm ilçe halkını davet etti. Şenlik ile ilgili açıklama yapan Özkaya şunları söyledi, “Bilgi kuvvettir, bilginin kaynağı da kitaptır anlayışıyla çıktığımız yolda, Gazipaşa'mızda geleneksel hale getirdiğimiz 4. Kitap ve Kültür Şenliği 22 Nisan Cuma günü saat 11.00'de Belediye Kültür Merkezi’nde açılışı yapılacaktır. 
 
22-24 Nisan tarihlerinde devam edecek olan şenlik, belediyemizin de desteği ile şu kurumlar tarafından düzenlenmiştir. Kitap ve Kültür Şenliğimize çok sayıda yazarlar kitaplarıyla katılacaklar ve 22 Nisan ve 24 Nisanda kendi konularında konuşmalar yapacaklardır. 23 Nisan akşamı saat 21.00’de Emekli Albay Kemal Karakuzey konuşma yapacaktır. 
 
Kitap ve Kültür Şenliğinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına rast getirmemizin nedeni bu çocuk bayramında, çocuk edebiyatını ön plana çıkarmaktı. TBMM'nin açılışına rastlayan bu tarihi anmak, aydınlanmak, tarihimizi kültürümüzü unutmamak amacıyla düzenleyeceğimiz 4. Kitap ve Kültür Şenliği’ne tüm çocuklarımız ve halkımız davetlidir” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler