loader
Mustafa Şahin Yönetime Giremeyince Salonu Terk Etti

Mustafa Şahin Yönetime Giremeyince Salonu Terk Etti

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (AESOB) 20'nci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulu’nda tek listeyle seçime giren Adlıhan Dere güven tazeledi. Son 2 dönemdir Adlıhan Dere..

Mustafa Şahin Yönetime Giremeyince Salonu Terk Etti
 
AESOB Başkanı Dere, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin yönetime giremeyince salonu terk etti
 
ANTALYA Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (AESOB) 20'nci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulu’nda tek listeyle seçime giren Adlıhan Dere güven tazeledi. Son 2 dönemdir Adlıhan Dere’nin yönetiminde yer alan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaşım Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Şahin’e yönetimde yer verilmedi.
 
DİVAN BAŞKANI PALANDÖKEN
 
AESOB'un 20. Olağan Genel Kurulu, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde yapıldı. Mevcut başkan Adlıhan Dere'nin aday olduğu tek listeli genel kurulun divan başkanlığını, TESK Başkanı Bendevi Palandöken yaptı. 
 
Seçimler öncesinde düzenlenen törene, Vali Ersin Yazıcı, Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, siyasi parti temsilcileri, oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
YÖRÜK MUSTAFA SALONU TERK ETTİ
 
Antalya’da yapılan Genel Kurula Gazipaşa’daki oda başkanları da katıldı. Yeni yönetimde yer alması beklenen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaşım Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Şahin’e listelerde yer verilmedi. 
 
Yönetim kurulu listesi son dakikaya kadar gizli tutuldu. Listenin açıklanmasının ardından isminin yer almadığını gören Mustafa Şahin’in kısa süreli bir şok yaşadıktan sonra salonu terk ettiği iddia edildi. 
 
Adlıhan Dere’nin tek aday olarak girdiği genel kurulda birliğin yeni yönetiminde 5 Alanyalı isim yer de aldı. Genel kurulda Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp yönetim kurulu asil üyeliğine, Alanya Otelciler Pansiyoncular Lokantacılar Kafeteryacılar Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci denetim kurulu asil üyeliğine, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya ise disiplin kurulu asil üyeliğine seçildiler. 
 
Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş denetim kurulu yedek üyeliğine, Alanya Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı Paşa Özkan disiplin kurulu yedek üyeliğine seçildiler. Adlıhan Dere’nin yeni yönetiminde Bayram Dal, Mehmet Ali Gülaçtı, Süleyman Şahin, Mehmet Ali Alkan, Abdullah Akça, Sedat Karagöz, Vellittin Yenialp ve Ali Çalışkan yer aldı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler