loader
Gazipaşa' da Jandarmadan Güvenli Trafik Eğitimi

Gazipaşa' da Jandarmadan Güvenli Trafik Eğitimi

Okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencilerine derslerde öğrendikleri teorik trafik bilgilerini uygulama fırsatı vererek, trafik kurallarına uygun davranış kazandırılması, trafik kültürü..

GAZİPAŞA İlçe Jandarma Komutanlığı, okulları ziyaret ederek ‘Çocuklar İçin Güvenli Trafik’ eğitimleri veriyor. Gazipaşa İlçe Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, minik öğrencilerle birlikte 2021-2022 eğitim öğretim yılı için planlanan İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde yürütülen "Çocuklar İçin Güvenli Trafik"  eğitimleri programına katıldılar. 
 
Okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencilerine derslerde öğrendikleri teorik trafik bilgilerini uygulama fırsatı vererek, trafik kurallarına uygun davranış kazandırılması, trafik kültürünün oluşmasına ve trafik kazalarının en aza indirilmesi hedeflenen 2021-2022 eğitim öğretim yılı "Çocuklar İçin Güvenli Trafik" eğitimleri başladı. 
 
Burhan İlk ve Ortaokulu'nda İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin düzenlediği, Çocuk Trafik Eğitim Parkında ilk ve Ortaokul öğrencilerinin "Çocuklar İçin Güvenli Trafik" eğitimlerine katılan Kaymakamız Orhan Altun, İlçe Jandarma Komutanı Ökkeş Yılmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Gül teorik ders gören öğrencilerle birlikte dersi dinledi. 
 
Dersin ardından minik öğrencilerle birlikte trafik eğitim alanına geçerek uygulamalı eğitim yaptı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler