loader
Görgülüer’den Gazipaşa'da Okul Ziyaretlerine Devam

Görgülüer’den Gazipaşa'da Okul Ziyaretlerine Devam

İlçe Başkanı Başkan Görgülüer, meslektaşlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “İlçemizin en güzel mahallelerinden biri olan Karatepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Karatepe İlk/Orta..

Görgülüer’den Gazipaşa'da Okul Ziyaretlerine Devam 
 
EĞİTİM Bir-Sen Gazipaşa İlçe Başkanı Şenol Görgülüer, okul ziyaretlerine devam ediyor. Pazartesi günü Alanya’da yapılan Eğitim Bir-Sen toplantısına katılan İlçe Başkanı Başkan Görgülüer, Salı günüde Gazipaşa’da okul ziyaretleri yaptı. İlçe Başkanı Başkan Görgülüer ve beraberindekiler, Karatepe İlk/Ortaokulu’nu ziyaret etti. 
 
Burada okul idaresi tarafından sıcak ilgiyle karşılanan İlçe Başkanı Görgülüer, öğretmenler ile sohbet edip sorun ve sıkıntıları konusunda görüş alışverişinde bulundu. 
 
İlçe Başkanı Başkan Görgülüer, meslektaşlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “İlçemizin en güzel mahallelerinden biri olan Karatepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Karatepe İlk/Ortaokulu’na misafir olduk. Gazipaşa’ya 24 kilometre mesafede olan okulumuzun genç, dinamik ve sıcakkanlı öğretmenleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. 
 
Onca mesafeye rağmen kalpleri çocuk sevgisiyle dolu olan, işini severek ve özveriyle yapan cefakar öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Her daim yanlarında olduğumuzu buradan bir kez daha beyan ediyorum. Misafirperverliklerinden dolayı okul idaremize de teşekkür ediyorum. Her kalp kendi içindeki çiçeğin kokusunu verir” dedi.
 
Görgülüer’den Gazipaşa'da Okul Ziyaretlerine Devam


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler