loader
Vakıf Evsiz Bırakmıyor

Vakıf Evsiz Bırakmıyor

Müdür Büyükakça, vakıf olarak bugüne kadar 55 aileye sıcak yuva kazandırdıklarını söyledi. Son olarak Küçüklü Mahallesi’nde yeni bir ev yapımı için 70 bin lira ödenek tahsis ettiklerini söyleyen Müdür Büyükakça, 4 adet yeni ev..

 
Müdür Büyükakça, evi teslim edilen vatandaşı ziyaret etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, vatandaşların barınma sorununu çözüyor.
 
GAZİPAŞA Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ihtiyaç sahibi vatandaşların barınma sorununu gideriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça,  ihtiyaç sahibi vatandaşların oturulamayacak durumda olan evlerini tamir ettirdiklerini veya yenisini yaptıklarını söyledi. 
 
Müdür Büyükakça, vakıf olarak bugüne kadar 55 aileye sıcak yuva kazandırdıklarını söyledi. Son olarak Küçüklü Mahallesi’nde yeni bir ev yapımı için 70 bin lira ödenek tahsis ettiklerini söyleyen Müdür Büyükakça, 4 adet yeni ev yapımının ise devam ettiğini söyledi. 
 
Müdür Büyükakça konu ile ilgili şunları söyledi, “Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca (SYDV) İnsan sağlığı açısından risk teşkil eden evlerin tespitini yapıyoruz. Barınma projemiz kapsamında hazırlanan kaynak talebini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na gönderiyoruz. 
 
Talebimizin bakanlık tarafından uygun görülmesi sonucunda ödenek tahsisi yapılıyor. Son olarak Küçüklü Mahallesi’nde yeni bir ev yapımı için 70 bin TL ödenek tahsisi yapılmıştı. İnşaatı tamamlanan vatandaşımızı yeni evinde ziyaret ederek sevincine ortak olduk. 
 
Barınma projelerimiz kapsamında bugüne kadar 55 adet yeni ev yapımı tamamlanmış olup, 4 adet yeni ev yapımı devam etmektedir. Vatandaşlarımızın evlerinin daha sağlıklı bir hale getirilmesi amacıyla Vakfımızca hazırlanan projeler ve kaynak talepleri neticesinde ev yapımı amacıyla bugüne kadar 1 milyon 536 bin 45 TL ödenek tahsis edilmiştir. 
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza devletimizin sıcak yüzünü göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler