loader
Cehaletin Böylesi Görülmedi

Cehaletin Böylesi Görülmedi

Gazipaşa'nın çeşitli noktalarına yapılan modern otobüs duraklarına magandalar tarafından saldırı ilçe sakinlerinin tepkisine neden oldu. Yol üzerinde bulunan...

Cehaletin Böylesi Görülmedi
 
Antalya Gazipaşa’da Otobüs Durağını Parçaladılar
Gazipaşa’da toplu taşıma araçlarından faydalananlar için yapılan modern otobüs durakları vatandaşlara büyük bir konfor sağlarken bazı kendini bilmezler de, bu duraklara zarar vermeye devam ediyor. 
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Gazipaşa'nın çeşitli noktalarına yapılan modern otobüs duraklarına magandalar tarafından saldırı ilçe sakinlerinin tepkisine neden oldu. Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne bağlantı sağlayan yol üzerinde bulunan otobüs durağının camları kırıldı. 
 
Antalya Gazipaşada emniyet ve asayişi bozan kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yapılan saldırı sonucunda kırılan camların parçaları durağın içine saçılırken vatandaşlar, halkın ödediği vergilerle yapılan, yağışlı ve rüzgarlı havalarda sığındıkları durağa zarar veren şehir magandalarının yakalanması için yetkilileri göreve davet etti.  
 
Ayrıca, cam kırıklarının günlerdir temizlenmediğine dikkat çeken vatandaşlar Kırık olan camlarla, kimse gelip ilgilenmiyor. Duraklar hiç mi kontrol edilmiyor? Bu durakta, hastalar, yaşlılar, çocuklar oluyor. 
 
Camlar çok tehlikeli halde. Burasının temizlenmesini ve durağa zarar verenlerin yakalanarak temizlenmesini istiyoruz şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.
 
Bu Linki Tıklayarak Yörük Kültürü Nedir? Haberleri'mizi'de İnceleyebilirsiniz…
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler