loader
Türkiye Cumhuriyeti’nde Yaşayan Bir Hain Olsaydım...

Türkiye Cumhuriyeti’nde Yaşayan Bir Hain Olsaydım...

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş gibi kişilerin serbest bırakılmasını ister, bir nedenle serbest bırakılmaları duru munda da tıpkı Papaz (CIA ajanı) Andrew Brunson..

Türkiye Cumhuriyeti’nde Yaşayan Bir Hain Olsaydım...Türkiye Cumhuriyeti’nde Yaşayan Bir Hain Olsaydım, İçinde Bulunduğumuz An İtibariyle, Nasıl Bir Düşünce Biçiminde Ve Nasıl Bir Siyasi Yaklaşım İçinde Olurdum… "Av. Sedat Çetinkaya"
 
1. Güçlü bir hükümetin varlık kazanmasına imkan vermeyen ancak işbirliği içinde olduğum yabancı ülkelerin siyasete müdahalesi için biçilmiş kaftan olan parlamenter sistemi savunurdum.
 
2. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş gibi kişilerin serbest bırakılmasını ister, bir nedenle serbest bırakılmaları durumunda da tıpkı Papaz (CIA ajanı) Andrew Brunson örneğinde olduğu gibi “neden serbest bırakılıyor” ya da “bizim baskımızla bırakıldı” kabilinden hükümet aleyhine propaganda yapmanın bir fırsatını oluştururdum.
 
3. Türkiye’nin sınır ötesi operasyonlarına karşı çıkar, bu konuda çıkarılan tezkerelere hayır oyu verir, evet oyu verenleri vatana ihanetle suçlar, Mehmetçiğin kanı üzerinden de hükümet aleyhine propaganda yapardım.
 
4. Türkiye’nin yabancı ülkelerdeki askeri varlığının karşısında durur, bu varlığın geri çekilmesi için mücadele eder ; Libya’da ne işimiz var, Katar’ı neden koruyoruz, Suriye bataklığından çıkmalıyız, Suriye’liler sahillerde yatarken neden biz onlar için savaşıyoruz gibisinden kışkırtıcı söylemlerle toplumu hükümet aleyhine yönlendirirdim.
 
5. Kıbrıs’da, ABD ve Avrupa’nın yaklaşımları doğrultusunda Kıbrıs Türk’ünün asimilasyona tabi tutulacağı bir çözümü destekler ; yuvarlak ifadelerle laf cambazlığı yaparken, KKTC’nin bağımsız bir şekilde yaşamasına engel olacak süreçlere koşulsuz katkı verirdim.
 
6. FETÖ mensupları ve KHK ile görevinden uzaklaştırılanlar için ; insan hakları, hukuk, adalet gibi kavramlar üzerinden af zemini oluşturmak için çalışır, bu iddia ile onları ve çevresini hükümet düşmanlığına kanalize eder, bu alanda uluslararası desteği de arkama alırdım.
 
7. İsrail ile ilişki kurulması için hükümete baskı yapar, bu hususta bir girişim ortaya konulursa da, hükümeti iki yüzlü olduğu şeklindeki bir iddiayla sırtından vurur, yıpratıcı bir politika izlerdim.
 
8. Türkiye’nin nükleer santral kurmasına kesin bir şekilde karşı çıkar, nükleer santral konusu her gündeme geldiğinde toplumu galeyana getirecek şekilde engelleyici propaganda yapar, ancak aynı zamanda elektrik fiyatlarının yüksekliğini vurgulayarak toplumu sivil  itaatsizliğe sürükleme girişimlerine öncülük ederdim. 
 
9. Türkiye’nin enerji sorununu giderecek her girişim noktasında örneğin ; neden baraj yapıyoruz, HES’ler ile doğa mahvediliyor, güya doğalgaz bulundu ama bunlar her doğalgaz bulduğunda fiyatlar daha da yukarı çıkıyor, açıklananlar gerçek değil gibi ayrı ayrı engelleyici, yalana dayalı ve bozucu algı çalışmaları yapardım.
 
10. Silah üretimi konusunda yapılan çalışmaları baltalamak için her üretim meselesinde ; damadın sihası, damat zengin ediliyor, yerli ve milli değil, motorunu üretmedikten sonra üretilenin bir önemi yok, savunma sanayi şirketlerinin hisseleri yabancılara satılmış gibi ayrı ayrı fitneler oluşturur, üretime ilişkin verileri ele geçirip yabancı ülkelerle paylaşır, üretimin baltalanması için ambargo konulması, mühendislerin öldürülmesi, bürokratik engeller çıkarılması gibi akla hayale gelmeyecek yöntemleri diğer hainlerle ittifak içinde sahaya sürerdim.
 
11. Türkiye’yi, IMF’in kucağına düşürmek için çalışır ; ülkedeki Dolarizasyon sürecinin büyümesi ve ülkede ekonomik sıkıntı yaşanması için yerli ve yabancı güç merkezleri ile her türlü boşluğu doldurmak suretiyle mücadele eder, hükümetin getirdiği önlemleri de ölesiye eleştirir, binbir çeşit yalanla milleti kandırmaktan da zevk alırdım.
 
12. Ülkeye yapılacak yatırımlar noktasında ; herşey Katar’lılara , Araplara satılıyor, amaç buraları Araplara peşkeş çekmek, bu projelere yatırım yapanların parasını iktidara geldiğimizde ödemeyeceğiz şeklinde bir söylem ortaya koyarak psikolojik engeller  ve mali tehditler oluştururdum.
 
13. Yabancı ülkelerde Türkiye’yi şikayet eder, Türkiye’ye yatırım yapılmaması gerektiğini salık verirdim.
 
14. Yabancı ülkelerin istihbarat birimleri ve büyükelçileriyle birlikte ; Türkiye’de bir kaos ortamının oluşması için nasıl çalışmalar yapılabilir, bu doğrultuda nasıl bir mali destek sağlanabilir, hükümeti düşürmek için nasıl bir ortak yöntem izlenmelidir şeklinde ortaya konabilecek hususlarda periyodik görüşmeler yapardım.
 
15. Yapılan pozitif icraatları görmezden gelir, alternatif bir fikir ve proje ortaya koymaktan kaçınır ancak dünyanın en güzel işi yapılmış olsa da yalana başvurmak dahil her yöntemi uygulayarak acımasızca eleştirir, sonra özür bile dilemez, lüzumu halinde de yapılan icraatın kendi projem olduğunu iddia ederek yine karlı bir şekilde işin içinden çıkardım.
 
16. Uluslararası güç merkezlerinin Türkiye ile oluşan sorunlarında, hükümetin karşısında yer alır, kendimi kullanışlı bir eleman olarak ön plana çıkarır ve sağlanan destek ve fon akışından ziyadesiyle yararlanırdım.
 
17. Toplumsal etkiye sahip ve milli kimlik taşıyan kişi ve grupları hedefe koyar, onlar üzerinden hükümet karşıtlığı oluşturmaya çalışırdım.
 
18. Her fırsatı, toplumsal bir ayaklanmaya dönüştürmek için sosyal medya gibi platformlarda aktif bir yapılanma oluşturur ve etkili bir dezenformasyon süreci yürütürdüm.
 
19. Mavi vatan doktrininin uygulanması noktasında üstü kapılı da olsa Yunan tezlerine destek verir, Türkiye’yi maceracılıkla suçlar, Miçotakis’i ABD kongresinde yaptığı konuşmadan dolayı tebrik eder, bizim hükümete de örnek diye gösterirdim.
 
20. Pkk- Dhkp-c gibi terör örgütlerini hem yarım ağızla eleştirir ama aynı zamanda destekleyecek her türlü siyaseti de sonuna kadar ortaya koyar, fırsatını bulduğumda her türlü devlet birimini bu örgütlerin mensuplarıyla doldurur, terörist komutanlara selam çakar, onlardan gelen destek açıklamalarını baş tacı yapar, sonra da şehit Mehmet’in cenazesinde göstermelik taziyelerde bulunur, yalandan ülkücülük- milliyetçilik taslar, en hafif tabiriyle cenaze töreninden kovulduğumda bu durumun sorumluluğunu da hükümete yüklerdim.
 
21. Gerekli olduğunda, ülkeyi karıştırmak için siyasi cinayet işleyecek, kitlesel ölümlere neden olacak şekilde bomba patlatacak, toplumsal infial uyandıracak davranışlar  sergileyecek kişi, teşkilat ve gruplarla birlikte çalışır ; devlet birimlerini istenmeyen olayların içine çekmek için polise hakaret etmek- dövmeye çalışmak gibi kışkırtıcı faaliyetlerde bulunurdum.
 
22. Türkiye’nin lehine olacak her projeye ; “depreme neden olur, vatana ihanettir, zarar ediyor, zararı devlet bütçesinden karşılanıyor, hasta garantisi verilmiş, zehirli atık saçacak, siyanür kullanılacak, ağaç katliamı yapılacak, Atatürk adını yok etmek istiyorlar” vb. bir kulp takar, projenin gerçekleşmemesi, gecikmesi ya da başarısız olması için sürekli bir algı operasyonu yürütürdüm.
 
23. Ve hülasa aklınıza bile gelmeyecek her türlü karaktersizliği +++ ortaya koyardım.
Ve işte 2023 yılında yapılacak seçimlere atfen 23 adedini belirtmiş olduğum bu karaktersizlikleri sizce kim ya da kimler ortaya koymaktadır ???
 
Emin olunuz ki ön yargılarından ve bağnaz düşünce biçiminden kurtulan herkes, bu ihaneti ortaya koyan işbirlikçi hainlerin kim olduğunu kendi ana babası tanıdığı gibi tanıyacak ve onlara fırsat vermeyecektir…

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler