loader
İlham Aliyev; Ermenistan'a gerekli cevap verildi!

İlham Aliyev; Ermenistan'a gerekli cevap verildi!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, antiterör tedbirleriyle düşmanın cezalandırıldığını ve gerekli cevapların verildiğini kaydetti. Aliyev, "Sadece bir günde tüm görevler yerine..

 
 
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev dünyaya duyurdu: Ermenistan'a gerekli cevap verildi!
 
Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla gerçekleştirilen antiterör operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak Türkiye gündemi ve dünyadan haberlerde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Aliyev, antiterör operasyonunda sadece 1 günde tüm görevlerin yerine getirildiğini kaydederek, teröristlerin cezalandırıldığını belirtti. 
 
İşte Aliyev'in açıklamaları.
 
Aliyev: Teröristler Cezalandırıldı!
 
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, antiterör tedbirleriyle düşmanın cezalandırıldığını ve gerekli cevapların verildiğini kaydetti. Aliyev, "Sadece bir günde tüm görevler yerine getirildi, teröristler cezalandırıldı. Azerbaycan kendi egemenliğini yeniden sağladı" sözlerini kullandı.
 
"Sivil Halk Korunacak"
 
İlham Aliyev, "Askerlerimiz zorlu coğrafi bölgelerde, zorlu şartlar altında başarıyla görevlerini gerçekleştirdi" dedi. Aliyev, "Karabağ'daki sivil halkın korunması için gerekli talimatlar tarafımdan verildi" ifadelerini kullandı.
 
"Ermenistan Askeri Güçlerini Karabağ'dan Çekmedi"
 
Aliyev, "Operasyonlar sonucunda, düşmanın silah ve teçhizatının bir kısmı yok edildi" ifadelerini kullanarak, "10 Kasım 2020'de imzalanan ortak bildiriye aykırı olarak Ermenistan 3 yıl boyunca askeri güçlerini Karabağ'dan çekmedi" mesajını verdi.
 
Aliyev, "Yasadışı Ermeni güçlerin, silahlarını bırakarak, topraklarımızdan çıkmaları ve askeri teçhizatlarını teslim etmeleri şartıyla operasyonun duracağını söylemiştim. Karabağ'daki Ermeni ahali de artık rahat nefes alabilecek.
 
Onlar bizim vatandaşımızdır. Ermeni halkı ile hiçbir düşmanlığımız yok. Biz suç rejiminin başındakileri suçladık" dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler