loader
Hindistan'da Kurban Yasağı

Hindistan'da Kurban Yasağı

Hindistan Keşmir'de Kurban Bayramı nedeniyle inek, buzağı ve develerin kurban olarak kesilmesi yasaklandı. indistan, Keşmir'de Kurban Bayramı'nda inek, buzağı ve develerin kurban olarak...

Hindistan'da Kurban Yasağı...
 
Hapis cezasına rağmen bazı bölgelerde kesim yapılacak.
 
Hindistan Keşmir'de Kurban Bayramı nedeniyle inek, buzağı ve develerin kurban olarak kesilmesi yasaklandı. 
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak yeni haber kategorimiz olan "dünyadan haberler" kategorimizde gazipaşa halkının hizmetinde. 
 
Hindistan Hayvancılık Bakanlığı kolluk kuvvetlerine talimat vererek denetimlerin sıklaştırılmasını istedi. Geçtiğimiz yıllarda Keşmir'de para ve hapis cezalarına rağmen inek gibi büyükbaş hayvanlar kurban edilmişti.
 
Hindistan'da Kurban Yasağı...
Hindistan, Keşmir'de Kurban Bayramı'nda inek, buzağı ve develerin kurban olarak kesilmesini yasakladı.
 
İnek Buzağı Ve Deve Kesimi Yasak
 
Hindistan'dan Kurban Bayramı öncesinde Keşmir sorunu ile ilgili tartışmalara yol açabilecek bir adım geldi. Müslüman nüfusun çoğunlukta olduğu Keşmir' de Kurban Bayramı'nda inek, buzağı ve deve gibi hayvanların kurbanlık olarak kesilmesi yasaklandı. 
 
Hindistan Hayvancılık Bakanlığı talimatı doğrultusunda getirilen yasağın uygulanması ve denetimi konusunda kolluk kuvvetlerine çağrıda bulunuldu.
 
Hindistan'da Kurban Yasağı...
Nüfusunun yaklaşık yüzde 97'si Müslüman olan Keşmir'de inek kesmek yasak olurken, Kurban Bayramı'nda koyun ve keçi kesiliyor. Keşmir' e bağlı bazı yerleşim bölgelerinde ise para veya hapis cezalarına rağmen inek gibi büyükbaş hayvanlar da kurban olarak kesiliyor..


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler