loader
  • Koskoca Dünya Taliban'a Yenildi!

    Koskoca Dünya Taliban'a Yenildi!

  • Koskoca Dünya Taliban'a Yenildi!

    Koskoca Dünya Taliban'a Yenildi!


Koskoca Dünya Taliban'a Yenildi!

Amerika, Afganistan'ı, 'ellerinden kurtaracağım' dediği Taliban'a terk etti ve defolup gitti. ABD çekilir de NATO üyesi diğer ülkeler durur mu? Onlar da arkalarına bakmadan adeta kaçarcasına..

Koskoca Dünya Taliban'a Yenildi!Koskoca Dünya Taliban'a Yenildi!
Fatih YILMAZ
 
Adalet ve demokrasi getireceğim diyerek her girdiği ülkeyi kan gölüne çeviren Amerika, Afganistan'da yine yapacağını yaptı. Buna şaşırdık mı hayır!
 
Amerika, Afganistan'ı, 'ellerinden kurtaracağım' dediği Taliban'a terk etti ve defolup gitti. ABD çekilir de NATO üyesi diğer ülkeler durur mu? Onlar da arkalarına bakmadan adeta kaçarcasına Afganistan'dan çıktı.
 
Koskoca dünya Taliban karşısında resmen yenildi. Taliban, tek mermi atmadan tüm vilayetleri tek tek ele geçiriyor. ABD ve NATO üyesi ülkeler kendilerine orada yardımcı olan bir avuç Afganlıyı ülkelerine götürebileceklerini söylediler. 
 
Diğerlerine de "kaçın, canınızı kurtarın" diyerek diğer ülkelere göçe teşvik ettiler. Peki Taliban rejimi altında yaşamak istemeyen milyonlarca Afgan ne yapacak? 
 
Tekrar söylüyorum, Türkiye, sınır güvenliğini artırmalıdır, gelecek olan Afganları kayıt altına bile almadan doğrudan AB üyesi ülkelere göndermelidir. Türkiye, mülteci çöplüğü olmamalıdır.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler