loader
Devlet Destekli Terör !!!

Devlet Destekli Terör !!!

Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, teröre destek olaylarının ilk defa yaşanmadığının altını çizerek, mevcut duruma ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Fransız şirketinin giriştiği bu hadisenin devlet des..

Devlet Destekli Terör !!!
 
Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Fransız çimento şirketi Lafarge’ın terör örgütüne destek verme hadisesinin ‘’devlet destekli terör’’ suçuna girdiğini vurgulayarak, Fransa Devleti’nin uluslararası hukuk önünde hesap vereceğine dikkat çekti. ABD’nin de bu işten sorumlu olduğunu bildiren Caşın, ABD kuvvetlerinin Münbiç’ten çekilirken, Lafarge’ın çimento  fabrikalarını imha ettiğini hatırlattı.
 
Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, teröre destek olaylarının ilk defa yaşanmadığının altını çizerek, mevcut duruma ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Fransız şirketinin giriştiği bu hadisenin devlet destekli terör suçuna girdiğini aktaran Caşın, ABD'nin de işin içinde olduğunu söyledi.
 
Antalya gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın'ın açıklamaları şu şekilde:
 
Fransa'nın bu hadisesi ''devlet destekli terör'' suçuna giriyor. Buradaki iddianameye bakıldığı zaman El-Nusra'ya da destek verdiği görülüyor. Bu somut olayı ikiye ayırmak lazım. Bunlardan bir tanesi buradaki şirketin Fransız Yargıtayı'nda iddia edilen, isnat edilen suçlar nelerdir diye baktığımız zaman, 1- Terör örgütüne finans desteği ve fon sağlamak. 2- Bir şekilde ambargoyu ihlal etmek ve işçilerin hayatını tehlikeye atmak ve bu da somut delillere dayanıyor.
 
Bu Skandaldan Fransa Devleti Sorumludur...
 
Nitekim şirket çalışanlarından birisi, Dünyadan Haberlerde İçişleri Bakanlığı'na ve istihbarata bu belgeleri delil olarak vermişti. Fransa sadece bu şekilde değil, doğrudan doğruya silahlı destek de veriyor. Fransız silahları daha önce yakalanmıştı biliyorsunuz. Ayrıca Fransa, PKK ve PYD'ye eğitim desteği de veriyor. Zeytin Dalı Harekatı bunu ortaya koymuştu. Bu suç aynı zamanda insanlığa karşı bir suç. Bu skandaldan Fransa Devleti sorumludur.
 
Macron Hükümeti Suçüstü Yakalandı...
 
Yıllarca yapmadığımız halde bizi sözde Ermeni soykırımıyla suçlayan Macron hükümeti suç üstü yakalanmıştır.
 
Abd De İşin İçinde...
 
Bu suça yardım eden tek başına Fransa değil, ABD de işin içinde. ABD'nin terör örgütlerine siper ve tünel kazdığını biliyoruz ve bu tünellerin NATO standartlarında yapıldığını daha önce de izah etmiştik.
 
Fransa'nın Başı Ciddi Belada...
 
Önceki gün Türkiyede Siyasi Gündemi de meşgul eden Bu durumda 2013'ten 2018'e kadar devam eden süreçte mütemadiyen bu suç işlenmiştir. Dolayısıyla burada Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde Fransa aleyhine dava açılabilir. Burada isnat edilen suç, ''teröre yardım etmek, insanlığa karşı suç işlemek'' suçlarıdır. Fransa Hükümeti'nin başı ciddi belada.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler