loader
  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...

  • En Yeni Arabalar...

    En Yeni Arabalar...


En Yeni Arabalar...

Opel Astra tamamen yenilendi, Yüksek performanslı Elantra, Megane Sedan yenilendi, VW Yeni Golf 8’in özellikleri, SUV tutkunları -nın merakla beklediği Yeni Hyundai Tucson İstanbul Boğazı’nda..

En Yeni Arabalar...
 
Otomotiv sanayi, motorlu karayolu taşıtlarının üretildiği ana sanayi ile bu ana sanayinin belirlediği teknik dokümanlara uygun orijinal ya da eşdeğer aksam, parça, modül ve sistem üreten yan sanayinin tümünü kapsayan büyük bir sanayi koludur.
 
Bu yapısıyla otomotiv sanayi, tüm sanayileşmiş ülkelerde ekonominin lokomotif sanayilerinden biridir. Sanayinin ekonomideki lokomotif etkisinin nedeni, ekonominin diğer sanayileri ile olan çok yakın ilişkisidir. Otomotiv sanayi, demir-çelik, petro-kimya gibi temel sanayi dallarının başlıca alıcısı ve bu sanayilerdeki teknolojik gelişme ve derinleşmenin de sürükleyicisidir.
 
Opel Astra tamamen yenilendi...
 
En Yeni Arabalar...
Yeni nesil Opel Astra, markanın cesur ve saf tasarım felsefesiyle şekillenen ilk hatchback modeli. Bununla beraber yeni Astra, şarj edilebilir hibrit teknolojisine sahip versiyonlarıyla da dikkat çekiyor.
 
Opel’in yeni yüzü ve temel dış tasarım öğesi olan Opel Vizör’le daha dinamik bir görünüme kavuşan yeni Opel Astra’nın iç mekanında ise geniş ekranlar ve sezgisel kumandalarıyla tamamen dijital Pure Panel dikkatleri üzerine çekiyor. 168 LED hücreye sahip en güncel Intelli-Lux LED® Pixel Far teknolojisine sahip olan yeni Astra’da, 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman versiyonları, verimli dizel ve benzinli motorlar ile zengin kişiselleştirme seçenekleri bulunuyor. Yeni Opel Astra, 2022 yılında Türkiye’de yollara çıkmaya başlayacak.
 
Yüksek performanslı Elantra
 
En Yeni Arabalar...
Hyundai N Departmanı, hızlı otomobilleri seven müşterilerine yepyeni bir N modelini daha tanıttı. Hyundai Elantra N, 280 beygirlik 2.0 litre T-GDI motoruyla pist deneyimini caddelere taşıyor. C sedan segmentinde yüksek performans sunan Elantra N, 0’dan 100 km/s hıza 5.3 sn’de çıkıyor.
 
Yüksek performanslı N modelleriyle spor otomobil tutkunlarının dikkatini çeken Hyundai, bu kez de C sedan segmetindeki temsilcisi Elantra’nın 280 beygirlik N versiyonunu tanıttı. Hot sedan olarak tabir edilen otomobil, en fazla bilinen Hyundai modeli Elantra’ya çok farklı bir kimlik kazandırmış oluyor.
 
Megane Sedan yenilendi
 
En Yeni Arabalar...
Renault markasının C segmentinde en çok satan modeli Megane makyajlandı. Renault Megane Sedan, üç farklı motor seçeneği ve panoramik cam tavana sahip yeni Megane Joy, Touch ve Icon olmak üzere üç farklı donanım versiyonuyla Renault yetkili satıcılarında yerini alıyor.
 
Renault Mais açıklamasına göre, Bursa’daki Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilip 30’a yakın ülkeye ihraç edilen ve 2020 sonu itibarıyla Türkiye’nin en çok satan ilk üç otomobilinden biri olan Megane Sedan, yeni şık tarzıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.
 
VW Yeni Golf 8’in özellikleri
 
En Yeni Arabalar...
Volkswagen’de Golf, T-Roc ve Tiguan gibi kompakt araçların geliştirilmesinden sorumlu Karlheinz Hell, Golf’ü neyin ayırt ettiğini şu şekilde ifade ediyor; “Golf bir simgedir, sekizinci neslin yine standartları belirleyeceğine söz veriyorum. Yeni Golf modern ve zarif. Teknoloji, çeşitlilik ve bireysellik anlamına gelir. Ayrıca sportif GT ve R modelleriyle geniş bir hedef kitleye hitap ediyor.”
 
Karlheinz Hell, yeni Volkswagen Golf’ü önceki modelden ayıran nedir sorusuna şu cevabı veriyor; “Klaus Bischoff ve tasarım ekibi benim açımdan ustaca geliştirdi. Tipik Golf genlerini kendi içinde taşıyor. Volkswagen Golf’ün dış tasarımı evrimseldir, böylece anında tanınabilir ve içseldir. Golf 8 bizi, örneğin yeni Innovision kokpiti ile dijital çağa götürecek. Yenilikçi işletme konsepti ile yine yeni standartlar koyuyor. Standart Lane Assist, Front Assist ve Car2X ile sürücü destek sistemleri için birçok gelişmiş teknolojiyi sunuyor.”
 
SUV tutkunlarının merakla beklediği Yeni Hyundai Tucson, İstanbul Boğazı’nda 580 drone ile gerçekleştirilen etkileyici bir ışık gösterisiyle tanıtıldı.
 
En Yeni Arabalar...
Hyundai Assan, Türkiye’de satışa sunduğu yeni modeli Tucson’u İstanbul Boğazı’nda drone şovuyla tanıttı. İstanbul’un Kız Kulesi manzarası ile bütünleşen droneler 10 dakika boyunca göz kamaştırıcı figürler sergiledi.
 
Aynı zamanda, boğaz hattından izlenen şovda, Salacak’tan havalanan drone’lar gökyüzünde yeni Tucson’un ön ve arka farlarını, yandan silüetini, Hyundai ve Tucson logosunu bir araya gelerek sergiledi. Bir Türkiye rekoru sayılan bu şov, görsel ve anlamsal olarak Tucson’un yeni aydınlatma teknolojisini ve gelişmiş konfor özelliklerini vurguluyor.
 
Toyota’nın yeni spor otomobili
 
En Yeni Arabalar...
Toyota, GR ürün gamının en yeni üyesi spor otomobil GR 86’nın dünya tanıtımı gerçekleştirildi. Toyota’dan yapılan açıklamaya göre yeni GR 86, ilk kez 2012’de tanıtılan ve 200.000 adedin üzerinde satış performansı yakalayan GT86’nın sürüş karakteristiğine sahip. Önden motorlu ve arkadan itişli GR 86’nın global bir model olarak Avrupa’da da satışa sunulması planlanıyor.
 
Yeni Toyota GR 86’nın teknik özellikleri
Toyota GR 86’nın alüminyum tavanı ve gövde panelleri gibi bir dizi ağırlık azaltma çalışmaları sayesinde 1.270 kilogram olmasıyla segmentinin en hafif dört koltuklu coupe aracı olarak öne çıkıyor. GR 86’da yer alan yeni hafif dört silindirli motorun hacmi 2,4 litreye yükseltildi ve böylece performansı da selefine göre arttı.
 
Yeni Toyota GR 86 modeli, 4.265 mm uzunluk, 1.775 mm genişlik, 1.310 mm yükseklik ve 2.575 mm dingil mesafesine sahip bulunuyor. Bu ölçüler GT86 modeline yakın olmakla beraber, yeni GR 86’da aracın performansını artıracak şekilde ağırlık merkezi alçakta tutulmuş. GT86’ya göre gövde sertliği %50 civarında artırılan yeni spor otomobil daha keskin yol tutuşa ve daha iyi yönlendirme kabiliyetine sahip.
 
Etkileyici tasarımı ve hibrit seçeneğiyle, Yeni Citroen C5 X
 
En Yeni Arabalar...
Yeni Citroen C5 X, benzinli ve hibrit motor seçenekleriyle bu yılın ikinci yarısından itibaren Avrupa’da yollara çıkacak. Citroen, markanın otomobillerinin geleneğine yenilikçi bir yaklaşım getiren ve sedan ile station wagon gövde tiplerini harmanlayan özgün gövde orantılarıyla büyük hacimli otomobil dünyasına yeni bir soluk kazandıran yeni amiral gemisi C5 X’i tanıttı.
 
Yeni Citroen C5 X, tasarımı ve tarzıyla Citroen felsefesinin en iyi örneği olarak öne çıkıyor. C5 X, bir sedanın zarafeti, bir station wagonun dinamizmi ve bir SUV’un yükseltilmiş duruşunu tek bir gövdede bir araya getiriyor. Yeni Citroen C5 X, Citroen Advanced Comfort programı kapsamında sunulan yeni Citroen Advanced Comfort aktif süspansiyon ve Advanced Comfort koltuklar sayesinde sürücü ve beraberinde yolculara Lounge seviyesinde ‘konforlu bir yaşama alanı’ sunuyor.
 
Yeni Isuzu D-MAX ve teknik özellikleri
 
En Yeni Arabalar...
Isuzu’nun pick-up segmentindeki temsilcisi D-Max, 4 farklı donanım seviyesinde 7 farklı versiyona sahip. Isuzu D-Max, premium versiyonu V-Cross ile üstün sürüş konforu sunuyor. Sınıfında ilk kez kullanılan bir çok yeni özelliğiyle tamamen yenilenen D-Max, üçüncü jenerasyonu ile Türkiye yollarında.
 
Dünya’nın önde gelen ticari araç üreticilerinden Isuzu, pick-up segmentindeki iddiasını tamamen yenilenen D-Max ile bir kez daha ortaya koyuyor. Yeni D-Max, 4 farklı donanım seviyesi ile farklı müşteri beklentileri ve ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. “V-Go” donanım seviyesi temel iş gücü gereksinimi eksiksiz karşılayacak şekilde tasarlanırken, “V-Life” ise Isuzu D-Max’i iş gereksinimlerinin yanında kişisel olarak kullanacak kişiler düşünülerek tasarlanmış. “V-Joy” ve özellikle de “V-Cross” sürüş deneyiminden daha fazla keyif almak ve üst segment araç konforunu hissetmek isteyenler için üretilmiş.
 
Mercedes’den hem iş hem aileler için yüksek prestij ve konforlu yolculuk deneyimi
 
En Yeni Arabalar...
Premium segmentte yer alan, müşterilerine üst seviye konfor sunan Yeni Mercedes-Benz V-Serisi, “Eşsiz V Ötesi” sloganıyla Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı. Yeni V-Serisi’nin Türkiye Lansmanı, Mercedes-Benz yöneticilerinin sunumuyla dijital olarak gerçekleştirildi.
 
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, “Yeni V-Serisi, özellikle bireysel kullanımda standartların bir üst seviyeye nasıl taşınabileceğini işaret ediyor. Hem ailelere hem de iş kullanımına uygun arka bölümü, katlanabilir masası, yüz yüze bakabilen Nappa deri koltukları, panoramik açılabilir cam tavanı ve daha birçok özelliğiyle V-Serisi’nin, premium segmentin simgesi olacağını öngörüyoruz.” dedi.
 
Yeni Fiat Panda Hibrit
 
En Yeni Arabalar...
Fiat Panda, güncellenen donanımlar ve hibrit motor seçeneği ile Türkiye’de satışa sunuldu. Tofaş açıklamasına göre, daha teknolojik, daha çevre dostu ve ekonomik bir otomobile dönüşen Fiat Panda, şehir içinde çevik ve renkli karakterini yansıtırken, arazi koşullarında yüksek off-road kabiliyetleri sergileyerek performansından da ödün vermiyor.
 
Urban, Cross, Cross 4×4 ve Cross Plus 4×4 donanım seviyeleri ile tercih edilebilen Fiat Panda, Urban ve Cross donanım seviyelerinde sunulan 1.0 litrelik, 3 silindirli 70 HP gücündeki hibrit motoruyla yakıt tasarrufu ve performansı birleştirmesinin yanında; 146.900 TL’lik fiyatıyla da öne çıkıyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler